De nieuwe Winq is uit!

...en dit staat er allemaal in

Leestijd: < 1 min

De splinternieuwe Winq is nú verkrijgbaar, met dit keer twee verschillende covers: Richard Groenendijk die een belofte doet nooit meer 'rotzooi af te leveren' en Fahd Larhzaoui over coming-outfilm El Houb. Hier lees je wat er nog meer allemaal in staat. 

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Via deze link kun je hem bestellen!

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Dit keer onder meer huisparfum van Jungle Lampe Berger, een rugzak van Kapten & Son en Supercilium Brow-pakket. Winnen? Kijk hier.

Winactie Winq 116
Winactie Winq 116

Fahd Larhzaoui over El Houb 

Fahd Larhzaoui (43) maakte al twee theatervoorstellingen over de strijd om zichzelf te accepteren als Marokkaans-Nederlandse queer man. Nu is er de film El Houb, waarin hij Karim speelt, een man die met zijn ouders het gesprek aangaat over zijn seksualiteit.

Fahd Larhzaoui
Fahd Larhzaoui. Beeld: Carin Verbruggen en Ferry Drenthem Soesman.

Een nieuwe familie

Toen de ouders van Peter van der Wal (40) de kerk verkozen boven hun zoon, besloot hij het contact te verbreken. Gelukkig verzamelde hij met de jaren een warme nieuwe familie om zich heen. “Om het kerkelijk te houden: ik voel me een gezegend mens.”

Een nieuwe familie
Peter met zijn man Roy (rechts) en goede vriend Arie Willem (links). Beeld: Roy Schepers - Rocket Stories.

Komt een man uit de kast

Vijf vrouwen over de coming-out van hun ex. Marlies Barends: “Ik ben nog steeds de belangrijkste vrouw in zijn leven.” 

Marlies Barends
Marlies Barends. Beeld: Chris & Marjan.

Dennis en Mirek zijn een Happy Couple

Bioloog en vegan Dennis Vink (29, links op foto) en orthopedisch chirurg Mirek Karel (36) leerden elkaar kennen vlak nadat ze uit de kast kwamen. Mirek: “Ik was er laat bij, maar daar heb ik vrede mee. Anders hadden we elkaar misschien nooit ontmoet.”

Happy couple
Beeld: Maartje Hensen.

Richard Groenendijk bulkt van de ideeën 

Richard Groenendijk is terug, na een sabbatical en een lange, onverwachte coronapauze. Hij tikt bijna de 50 aan, hoe kijkt hij naar zichzelf en zijn carrière?

Richard Groenendijk
Beeld: Oof Verschuren.

Van wit naar blauw

In twee dorpen aan weers­ zijden van de straat van Gibraltar vloeien Europa en Afrika langzaam in elkaar over.

Reisverhaal Gibraltar
Beeld: Jurriaan Teulings.

Binnenkijken bij Roel Marius Brouwer 

Juridisch adviseur Roel Marius Brouwer (29) verwierf Insta-roem met foto’s van zijn weelderig ingerichte woning. Inmiddels werkt hij als interieurfotograaf voor high-end hotels en designmerken. “Ooit hoop ik volledig te kunnen leven van mijn liefde voor interieur.”

Beeld: Dario & Misja.
Beeld: Dario & Misja.

De koning te rijk

Gemakkelijk was het leven van deze kings en queens allerminst, maar geschiedenis schreven ze stuk voor stuk. We maken een reis langs de meest indrukwekkende paleizen van Europa.

Neuschwanstein
Beeld: Gilbert Bogaert via Unsplash.

De eerste keer in een gaybar van Robin Pors

De eerste keer is altijd spannend, maar meestal het begin van iets moois. Vengaboy Robin Pors (44) over zijn allereerste keer in een gaybar. "De eerste keer dacht ik nog dat ik hetero was.”

Robin Pors.
Robin Pors.

De Signature Dish van Sahin

Wat zetten onze lezers op tafel wanneer ze echt indruk willen maken? Sahin (29) uit Amsterdam gooit hoge ogen met zijn Turkse linzensoep, die bij hem beter smaakt dan in menig restaurant.

Sahin
Beeld: Cyril Baroud

Bello is Up & Coming

Geen talent in de keuken? We hebben iemand gevonden die je een handje gaat helpen. Je krijgt spontaan zin in een knappe Italiaanse ... pasta na het zien van de video's van Bello. 

Bello
Bello.

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: Obvious Un Bois eau de parfum

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je Obvious Un Bois eau de parfum (100 ml) (t.w.v. € 110). Nu samen met het abonnement op Winq voor maar € 39,95.

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

Obvious Un Bois eau de parfum.
Obvious Un Bois eau de parfum.

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is nu online verkrijgbaar voor € 7,95. Bestellen kan hier.

Powered by Labrador CMS