De extra dikke Pride-special van Winq is uit!

...en dit staat er allemaal in

Leestijd: < 1 min

De extra dikke Pride-special van Winq is nu verkrijgbaar. Hier lees je wat voor moois er allemaal in staat.

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Via deze link kun je hem bestellen!

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Kans maken op een van deze prijzen? Ga naar winq.nl/winactie

Winactie Winq 121
Maak bij Winq kans op mooie prijzen.

Winq Pride Box

Verwen jezelf met de bomvolle Winq Pride Box met een waarde van bijna 200 euro. Bestel snel via winq.nl/pridebox. Let op: deze box is alléén verkrijgbaar voor Winq-abonnees.

winq Pridebox 2023
winq Pridebox 2023

A-Okey

Vijf aseksuele mensen vertellen over het ontdekken en omarmen van hun seksuele oriëntatie in een geseksualiseerde maatschappij. “Mijn aseksualiteit is echt een bevrijding.”

Jan door Armando Branco in jurk
Beeld: Armando Branco.

Van de hak op de taxi

Deze drie dames staan stuk voor stuk voor radicale zelfexpressie. Omdat je er als dragqueen helaas niet altijd op kunt rekenen dat een taxi je zorgeloos brengt waar je moet zijn, rijdt Winq in samenwerking met Magnum deze drie queens naar hun volgende gig.

Jennifer Hopelezz voor de Winq auto
Beeld: Roy Schepers - Rocket Stories.

#QUEERTOK

Entertainmentplatform TikTok is allang niet meer alleen voor tieners en suffe dansjes. Deze drie queer contentcreators vertellen wat TikTok ze brengt en wat ze drijft om zichzelf te laten zien.

Noah voor groene achtergrond
Beeld: Isabell Janssen.

AI IN LHBTQAI

Kunstmatige intelligentie speelt een steeds grotere rol in ons leven, maar dat is niet zonder gevaar. Wetenschappers waarschuwen dat AI onvoldoende oog heeft voor de lhbtq-gemeenschap.

AI in queer
Beeld: Dario & Misja.

Binnenkijken bij Jeroen & Martijn

More is more in het Velpse jaren 70-appartement van Jeroen Smale (51) en Martijn Rusink (45). “Het mag in Nederland allemaal wel iets spannender. Gewoon jezelf zijn, ook in je interieur.”

De woonkamer van Jeroen en Martijn
Beeld: Caroline Martinot.

De seychellen: 115 unieke eilanden 

115 eilanden, waarvan de meeste onbewoond: officieel is het Afrika maar stiekem beschikt deze eilandnatie over zijn eigen snippertje oercontinent. Op naar het wilde westen van de Seychellen.

Seychellen
Seychellen. Beeld: Juriaan Teulings.

Jeasy en Wouter zijn een Happy Couple

Wouter (41) is docent in het voortgezet speciaal onderwijs, Jeasy (39) is holistisch therapeut en begeleider in de gehandicaptenzorg. Samen met Winq en Birra Moretti vierden ze aan zee het 1-jarig jubileum van hun huwelijk. “Ik weet dat we samen nog duizend jaar verder kunnen.”

Jeasy en Wouter zijn en Happy Couple
Jeasy en Wouter zijn en Happy Couple. Beeld: Ilse Paulussen.

Interview met Yazija 

Jacquill g. Basdew (28) maakt onder de artiestennaam Yazija moderne r&b, geïnspireerd door muziek uit zijn jeugd. Daarin speelt hij met thema’s als gender, mannelijkheid en vrouwelijkheid. “Muziek geeft mij de vrijheid om mezelf onder de loep te nemen.”

Yazija
Beeld: Passian Smit.

Roze reuzen

25 jaar geleden vonden de Gay Games plaats in Amsterdam. Vechtsporter Lydia la Rivière-Zijdel drukte een belangrijke stempel op dit evenement.

Lydia la Rivière-Zijdel
Beeld: Avalon Nuovo.

Shay is Up & Coming

Een hoop Nederlanders genoten dit voorjaar van het programma Op Zoek Naar Danny & Sandy. Daarin maakte ook de Haagse Shay Lachman (27) zijn opwachting.

Shay door fotograaf gefotografeerd
Beeld: International model network – Michel Zoeter.

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: sandalen van Freedom Moses 

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je een paar sandalen van Freedom Moses t.w.v. € 49,–

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

Freedom Moses sandalen.
Freedom Moses sandalen.

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is nu online verkrijgbaar voor € 7,95.

Powered by Labrador CMS