Foto's

Daar word je toch helemaal fallisch van?

Bijzondere beelden tijdens het Kanamara Matsuri Festival

Leestijd: < 1 min

Heb je een obsessie voor alles wat fallisch is? Noteer dan 1 april in je agenda, want dat is de dag waarop de Japanse stad Kawasaki in het teken staat van Kanamara Matsuri, oftewel het jaarlijkse penisfestival. Hier de beelden!

Tienduizenden mensen komen ieder jaar af op het fenomeen dat volledig in het teken staat van de penis. Mensen lopen rond met enorme fallussymbolen, piemellolly's, kettingen, pennen en chocolullen.

Legende
Het festival komt voort uit een legende die gaat over de door een demoon bezeten vagina van een vrouw, die elke penis probeert af te bijten die naar binnen gaat. Nadat de echtgenoot van die vrouw tweemaal in zijn penis was gebeten, liet de vrouw een stalen dildo maken. Daarop brak de demoon zijn tanden en verdween hij uit haar vagina.

Een ander populair verhaal dat de ronde doet, gaat over een altaar dat populair was onder sekswerkers in de zeventiende eeuw. Hier kwamen ze bidden tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.

Stalen Fallus
Kanamara Matsuri wordt sinds 1969 gehouden op iedere eerste zondag van april. Het wordt ook wel het Festival van de Stalen Fallus genoemd waarbij de vruchtbaarheid wordt gevierd. De laatste jaren is het festival ook in zwang om aandacht te vragen voor hiv, soa’s en vruchtbaarheidsproblemen.

Hier de beelden!

Een bericht gedeeld door (@risa0605) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door (@pasinee_ss) op

op

Een bericht gedeeld door

Een bericht gedeeld door

Bron: NewNowNext

Powered by Labrador CMS