Winq ♥︎ SKULLCANDY

Crushing inequality

Opbrengsten wireless headphones deels naar het goede doel

Leestijd: < 1 min

De opbrengsten van de Inequality Crusher Evo van SkullCandy gaan voor een deel naar To Write Love on Her Arms: een non-profit movement die zich inzet om hoop en hulp mogelijk te maken voor jongeren die te maken hebben met depressies, verslavingen, zelfverminking en suïcidaliteit.

De psychologische problemen waar To Write Love on Her Arms tegen strijdt, zijn helaas alom tegenwoordig, vooral bij jonge leden van de regenboogfamilie. Treurig genoeg wordt deze worsteling veel te vaak niet herkend of érkend. TWLOHA wil aanmoedigen, informeren, inspireren en ook direct investeren in behandeling en herstel. TWLOHA heeft een langetermijnsamenwerking met Skullcandy.

Inequality Crusher Evo Wireless Headphones
Inequality Crusher Evo Wireless Headphones

“De LGBTQIA+ community heeft meer dan gemiddeld te maken met depressies, PTSD en angststoornissen. Deze realiteit, gekoppeld met Skullcandy's steun voor gelijke rechten voor iedereen, is waarom deze samenwerking met To Write Love on Her Arms zo belangrijk voor ons is,” zegt Jessica Klodnicki van Skullcandy. “De limited-edition Inequality Crusher viert 'de liefde' het hele jaar door. Als merk zijn we trots dat we kunnen bijdragen aan bewustwording, middelen beschikbaar kunnen stellen aan en onze liefde en support voor de LGBTQIA+ community."

Inequality Crusher Evo Wireless Headphones
Inequality Crusher Evo Wireless Headphones

De Inequality Crusher komt in de unieke regenboog-Pride-kleuren en heeft de Progress-vlag en All Love-inscriptie die de LGBTQIA+ community vertegenwoordigt en steunt.

Verder beschikt ie over 40 uur batterijduur (+ Rapid Charge), de Crusher aanpasbare sensory bass, personal sound via Skullcandy-app, call, track en volume controle via touch controls, ingebouwde tile finding technologie en zij is flat-folding en opvouwbaar.

Voor € 209,99 is Inequality Crusher Evo Wireless Headphonesoor voor jou. Koop m hier.

Powered by Labrador CMS