Broadway-voorstelling The Boys in the Band wordt een film

Volgend jaar op Netflix

Leestijd: < 1 min

De complete cast van de Broadway-voorstelling The Boys in the Band is volgend jaar te zien in de filmversie, waar Ryan Murhpy momenteel aan werkt. Matt Bomer, Jim Parsons en Zachary Quinto zijn de bekendste acteurs. Ergens in 2020 op Netflix.

Ryan Murphy is de grote man achter Glee, American Horror Story, Pose, Feud en American Crime Story. Vorige week werd al bekend dat hij voor Netflix werkt aan de verfilming van de musical The Prom, over twee meiden die als koppel naar een dansfeest willen op school.

Nog geen week later maakt Murphy bekend dat hij nóg een toneelstuk gaat verfilmen. The Boys in the Band was vorig jaar een grote hit op Broadway. Deze zomer komt de cast opnieuw bij elkaar voor de verfilming. Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer en Andrew Rannells spelen de hoofdrollen. Ook Charlie Carver, Robin de Jesus, Tuc Watkins, Michael Benjamin Washington en Brian Hutchison zijn te zien. Joe Mantello is wederom aangetrokken als regisseur.

The Boys in the Band werd vijftig jaar geleden geschreven door Mart Crowley. Het verhaal gaat over negen mannen die in Manhattan, New York, samenkomen om een verjaardag te vieren. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal dat ze willen delen, sommigen hebben relaties met elkaar (of gehad) en gaandeweg de voorstelling is te zien hoe de spanning toeneemt, zowel op seksueel als politiek gebied.

Het duurt dus nog even voor de filmversie er is, maar het is iets om naar uit te kijken. Zodra we meer weten, lees je het hier.

Foto: Robin De Jesus / Instagram

Een bericht gedeeld door (@mrrpmurphy) op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS