Queer Eye seizoen 8

Binnenkort op Netflix: Queer Eye, seizoen acht

Bekijk hier de trailer

Leestijd: 1 min

Op 24 januari gaat alweer het achtste seizoen van Queer Eye van start. Voor de laatste keer met de Fab Five, want dit is het laatste seizoen waarin interieurontwerper Bobby Berk te zien zal zijn. Seizoen acht speelt zich af in New Orleans. Bekijk hier de trailer!

Haarstylist Jonathan Van Ness, designer Bobby Berk, cultureel expert Karamo Brown, kok Antoni Porowski en kledingdeskundige Tan France zijn vanaf 24 januari weer te zien met een nieuw seizoen van Queer Eye, het achtste om precies te zijn. Ook nu nemen ze weer de levens van zes mensen onder handen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het levert wederom emotionele momenten op, zoals je kunt zien in de onderstaande trailer.

bobby berk vertrekt

Hoewel een negende seizoen alweer is aangekondigd, heeft Bobby Berk besloten dat hij na het achtste seizoen een punt zet achter zijn deelname aan Queer Eye. Of hij wordt vervangen en door wie ? Dat is nog niet bekendgemaakt. Ook over de reden waarom hij stopt, wil hij niet veel meer kwijt dan dat het geen gemakkelijke beslissing was maar dat er een einde komt aan zijn tijd bij Queer Eye.

Wel dat het negende seizoen zich afspeelt in Las Vegas, wat uiteraard gepaard zal gaan met een hoop (fake) glitter en glamour. Afijn, eerst nog seizoen acht, hier is de trailer.

Powered by Labrador CMS