Tan France

Binnenkijken bij Queer Eye’s mode-expert Tan France: zo ziet zijn droomhuis eruit

Leestijd: 1 min

Tan France is niet alleen modeontwerper en -expert, maar weet ook veel van styling en interieurontwerp. De afgelopen drie jaar is hij samen met zijn man bezig geweest om hun droomhuis te ontwerpen. Dat is nu af, en we mogen een kijk je nemen. Ga je mee?

Architectural Digest kreeg een uitnodiging van Tan en Rob France voor een rondleiding door hun nieuwe huis in Salt Lake City. Een aantal jaar geleden kochten de Queer Eye-ster en zijn man een stuk grond en begonnen met hun plannen voor een droomhuis, dat ze vanaf de grond helemaal zelf hebben opgebouwd.

project van hun leven

Met de hulp van The Fox Group bouwden Tan en Rob een enorme mansion in Tudor-stijl, waarbinnen ze een mix van Zuid-Aziatische, Engelse en Amerikaanse interieuraccenten hebben gecombineerd. De afgelopen drie jaar bouwden ze gestaag aan dit ‘project van hun leven’. Met dank aan Tans eigen achtergrond als stylist en ontwerper is het helemaal hun eigen droomhuis geworden.

“Ik behandelde het interieur van dit huis als een verzameling”, vertelt Tan. “Ik wilde dat de bovenverdieping van het huis eruit zou zien als een catwalkshow en het hele huis moet overkomen als een showstopper.”

 tour door het huis

Of dat is gelukt? Dat zie je in de onderstaande video, waarin Tan en Rob de kijkers meenemen op een tour door het complete huis. Ze beginnen in de foyer, waar Tans prijzenverzameling staat uitgestald, om vervolgens de woonvertrekken, de bioscoopkamer en de grootste badkamer te tonen. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS