Bekijk de trailer van The Idol, met Troye Sivan (in een bijrol)

‘The sleaziest love story in all of Hollywood’

Leestijd: < 1 min

The Idol is de naam van een nieuwe tv-serie die volgens de makers ‘the sleaziest love story in all of Hollywood’ laat zien. Lily-Rose Depp speelt een beginnend popzangeres die valt voor de charmes van een clubeigenaar slash sekteleider. Troye Sivan is ook te zien, in een kleinere rol. Bekijk hier de eerste beelden.

Binnenkort gaat op HBO Max de nieuwe tv-serie The Idol van start. De serie is bedacht door Abel Tesfaye (bekend onder zijn artiestennaam The Weeknd), die zelf ook in de serie is te zien als clubeigenaar / sekteleider.

In de serie raakt beginnend een popzangeres (gespeeld door Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis – op wie ze sprekend lijkt) in de ban van die sekteleider.

Sick and twisted

Naast Tesfaye werkt ook Sam Levinson aan The Idol. In de trailer wordt hij aangekondigd als een van de ‘sick and twisted minds’ van de serie Euphoria.

De openlijk homoseksuele zanger en acteur Troye Sivan is ook te zien in de serie. In de trailer flitst hij heel kort even voorbij en wat zijn rol precies inhoudt, wordt ook nog niet duidelijk. Eerder was Sivan te zien in het coming-of-age drama Three Months, die gaat over een jonge man die wacht op de uitslag van zijn hiv-test.

Cast

Andere acteurs die te zien zijn in The Idol zijn Steve Zissi, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley, Nico Hiraga, Anne Heche, Debbie Ryan en Hari Nef. Een releasedatum is er nog niet, maar wel deze nieuwe trailer.

Powered by Labrador CMS