Bekijk de trailer van Shoulder Dance, een film waarin een jeugdliefde ineens opduikt

Een onverwachte gast zet een relatie op scherp...

Leestijd: < 1 min

Ira en Josh wonen samen in een prachtig huis in The Hamptons en zijn op het eerste gezicht dolgelukkig met elkaar. Maar dan krijgt Ira een telefoontje van zijn jeugdvriend Roger, die hij 24 jaar niet heeft gezien en op wie hij heimelijk verliefd was. Hoe loopt dit af? Daarover gaat de film Shoulder Dance. Bekijk hier de trailer.

Ira en Josh hebben het goed voor elkaar. Ze wonen in een prachtig huis in een van de rijkste gebieden in de VS, The Hamptons. Ze zijn erg gelukkig met elkaar, althans: zo lijkt het. Want dan krijgt Ira ineens een bericht van Roger, die hij 24 jaar geleden voor het laatst heeft gezien. Roger was zijn beste vriend op wie hij verliefd was, maar dat heeft hij hem nooit verteld. Sterker nog: Ira had geen idee dat Roger net als hij gay is.

Knapper dan ooit

Ook heeft Ira Josh nooit iets verteld over het bestaan van Roger, die na 24 jaar weer contact opneemt omdat zijn moeder is overleden. En nu hij toch in de buurt is, lijkt het Roger een goed idee om met Ira af te spreken. Er sluimert van alles onder deze onverwachte hereniging, want Roger is knapper dan ooit. Wat betekent dit voor de relatie van Ira en Josh?

Hierover gaat de film Shoulder Dance, met daarin Matt Dallas (bekend van Kyle XY) als Ira en Taylor Frey (eerder te zien in It Chapter Two) als Josh. Roger wordt gespeeld door Rick Cosnett (bekend van The Flash). Jay Arnold regisseerde de film, die in première ging tijdens het The Hollywood Reel Independent Film Festival.

Trailer

Shoulder Dance is onder meer te zien via Apple TV. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS