Bekijk de trailer van Robbie Williams – een vierdelige documentaire

Vanaf 8 november te zien op Netflix

Leestijd: < 1 min

Als artiest hoor je er tegenwoordig pas écht bij als er een documentaireserie over je wordt gemaakt. Netflix presenteert de trailer van Robbie Williams: een vierdelige documentaire waarin te zien is hoe hij van kwajongen in Take That uitgroeide tot een van ’s werelds grootste supersterren en al dertig jaar meedraait in het muzikale circuit. Hier de beelden!

Netflix onthult de officiële trailer en releasedatum van ROBBIE WILLIAMS, een vierdelige documentaireserie over de succesvolste Britse soloartiest aller tijden, uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van zijn muziekcarrière. De documentaire is vanaf 8 november exclusief te zien op Netflix.

Intiem en persoonlijk portret

De serie heeft uit honderden uren aan persoonlijke en nooit eerder vertoonde beelden van de afgelopen 30 jaar de beste geselecteerd. ROBBIE WILLIAMS is geregisseerd door een veelgeprezen filmteam, waaronder Asif Kapadia. De documentaire schetst een intiem en persoonlijk portret van een muziekicoon en werpt zo een nieuw licht op de ware persoon achter de sensationele krantenkoppen. 

Powered by Labrador CMS