Bekijk de trailer van Our Son, over twee mannen in een vechtscheiding

Leestijd: < 1 min

Billy Porter en Luke Evans spelen een koppel dat niet langer gelukkig is. Ze gaan scheiden en denken dat ze er wel uitkomen met elkaar, maar dan blijkt het co-ouderschap over hun achtjarige zoon Owen toch ingewikkelder dan gedacht. En zo ontstaat er een Kramer vs. Kramer-achtige toestand, maar dan gay. Bekijk hier de trailer van het vechtscheidingsdrama Our Son.

In 2015 werd het huwelijk opengesteld in alle vijftig Verenigde Staten. Acht jaar later zijn de eerste scheidingen een feit, niet gek dus dat de filmindustrie daar nu op inhaakt. Our Son gaat over het huwelijk tussen Gabriel (een rol van Billy Porter) en Nicky (gespeeld door Luke Evans dat op de klippen is gelopen.

Ongelukkige huisman

Gabriel is een voormalig acteur die veelal thuis is om voor hun achtjarige zoon Owen (een rol van Christopher Woodley) te zorgen. Echtgenoot Nicky heeft een stressvolle baan bij een uitgeverij. Gabriel merkt dat hij niet langer gelukkig is in zijn huwelijk met Nicky en vraagt een echtscheiding aan.

Aanvankelijk gaan ze vriendschappelijk uit elkaar, maar dan slaat de stemming om: er ontstaat een strijd om de voogdij over Owen, waardoor Our Son alsnog verandert in een vechtscheidingsdrama. Een beetje zoals Kramer vs. Kramer dus, maar dan gay.

Trailer

De moeder uit de Cosby Show, Phylicia Rashad, speelt Gabriels moeder en verder zijn Andrew Rannells, Isaac Cole Powell en Robin Weigert te zien. Vanaf 15 december is Our Son te huur via verschillende video-on-demand-kanalen. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS