Lost Boys & Fairies

Bekijk de trailer van Lost Boys & Fairies, over twee mannen en de adoptie van hun zoontje

Leestijd: 1 min

Gabriel en zijn partner Andy willen samen een kindje adopteren. Hun emotionele reis naar het vaderschap staat centraal in een nieuw driedelig drama dat vanaf 3 juni te zien is op BBC One. Bekijk hier de trailer van Lost Boys & Fairies.

Performance artiest Gabriel (een rol van Sion Daniel Young) en zijn partner Andy (gespeeld door Fra Fee) willen graag een kindje adopteren. Daarvoor moeten ze hun maatschappelijk werker Jackie ervan overtuigen dat ze deze taak aankunnen.

Maar Gabe kampt met een aantal demonen: de gevolgen van tientallen jaren van schaamte omdat hij is opgegroeid in een samenleving die homoseksualiteit zag als een zonde. Die schaamte moet Gabe nog steeds moet zien te verwerken.

hartverscheurend en humoristisch 

Daarover gaat de driedelige Britse dramaserie Lost Boys & Fairies, die vol met liedjes zit die veelal op een verrassende manier zijn ingezet. Het is een ‘coming of middle-age’ verhaal dat zowel gedurfd, hartverscheurend en humoristisch is, met op het einde een boodschap van verlossing en liefde.

De serie is geschreven door de Welshe schrijver Daf James, geregisseerd door James Kent en opgenomen in en rond Cardiff. De cast bestaat verder uit Elizabeth Berrington, Olivier Award-winnaar Sharon D Clarke, Maria Doyle Kennedy, Arwel Gruffydd, Shaheen Jafargholi, Mali Ann Rees, William Thomas, Gwyneth Keyworth en Gwawr Loader.

trailer

2 is vanaf 3 juni te zien op BBC One. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS