Omar Ayuso in Elite

Bekijk de trailer van het laatste seizoen van Elite

Vanaf 26 juli te zien op Netflix

Leestijd: 1 min

Een van de grootste Netflix-hits van de laatste jaren is Elite, een Spaanstalige telenovela die zich afspeelt op en rond een elitaire kostschool. Later dit jaar verschijnt het laatste seizoen, waarvan de trailer op YouTube is verschenen. Hoe loopt het af? Deze video licht een tipje van de sluier op.

De trailer begint met actrice Mina El Hammani die op weg is naar de set van de fictieve middelbare school Las Encinas, terwijl de cast en crew zich voorbereiden om te filmen. El Hammani speelt Nadia, de jonge zus van Omar (die gespeeld wordt door Omar Ayuso).

zoenende silhouetten

Terwijl ze door de gangen loopt, krijgen we beelden en herinneringen uit voorgaande seizoenen te zien. We horen teksten uit eerdere afleveringen die op de achtergrond worden geciteerd, als:
“We weten nooit hoeveel tijd we zullen doorbrengen in deze wereld.”
“We concentreren ons zo sterk op de toekomst dat we het verleden vergeten.”

Ook flitsen er foto’s van vroegere en huidige personages voorbij, terwijl silhouetten van niet te onderscheiden scholieren elkaar omhelzen en kussen.

“Ik weet wat het is om te beseffen dat je geen tijd meer hebt om van iemand te genieten.”
“Ik wil gewoon dat je weet dat ik er nog steeds voor je ben.”

overmand door emoties

De trailer eindigt met Nadia die overmand is door emoties. De tranen stromen over haar wangen terwijl we haar stem horen: “We hebben ons hele leven de tijd om elkaar weer te vinden.”

Intussen gissen fans van Elite naar het einde van de serie, nadat een aantal foto’s is gelekt. Aan het einde van seizoen zeven was te zien hoe Joel en Omar uit elkaar gingen en dat Omar in therapie ging. Tegelijkertijd probeerde Joel Ivan tegen te houden omdat die op weg ging naar Zuid-Afrika. Op een van de foto’s is te zien hoe Joel en Ivan samen douchen en op een ander dat Omar aan de beademing ligt in het ziekenhuis. Maar hierover zie je niets in de geheimzinnige trailer.

trailer

Het achtste en laatste seizoen gaat op 26 juli van start op Netflix. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS