Bekijk de trailer van Click Boys

Over lhbtq’s die geld verdienen met OnlyFans

Leestijd: < 1 min

Click Boys is de naam van een vijfdelige documentaireserie waarin succesvolle lhbtq’s die geld verdienen met hun OnlyFans-account een kijkje in hun leven geven. Bekijk hier de trailer.

In elke aflevering van Click Boys komen onderwerpen aan bod zoals queer identiteit, body positivity, sekswerk en seksuele vrijheid. Elke aflevering gaat dieper in op de successen, maar ook met de worstelingen waarmee de makers OnlyFans-beelden mee te maken krijgen. Hoe is het bovendien om bekend te worden dankzij expliciet beeldmateriaal?

Persoonlijke details

In de serie delen de makers details over hun persoonlijke leven, wat de reden is om een OnlyFans-account te starten en hoe dit hun leven achter de schermen heeft beïnvloed.

In de eerste aflevering is te zien hoe Matthew Camp zijn ervaring als voormalige go-godanser inzet bij het maken van zijn werk als erotisch model. In aflevering twee komt de Puerto Ricaanse Brock Banks aan bod, die vertelt over de frictie binnen zijn familie en het plezier dat hij beleeft aan drag.

Wow Presents Plus

In totaal zijn er vijf afleveringen van Click Boys, waarvan de eerste nu te zien is op Wow Presents Plus. De ander vier zullen wekelijks volgen.

Powered by Labrador CMS