happy couple

Bart en Thierry delen hun liefde voor schoonmaken

“Een dag niet gepoetst is een dag niet geleefd!”

Thierry (51) werkt voor een wooncoöperatie, Bart (47) houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van modeaccessoires. ze ontmoetten elkaar 25 jaar geleden in de Reguliers, en zijn echte schoonmaakfanaten. 

Thierry: “We hebben elkaar in 1999 ontmoet in de Exit in Amsterdam, de dag na Koninginnedag. Of het meteen liefde op het eerste gezicht was? Ik vond het wel meteen heel spannend.”

Bart: “Thierry zag er anders uit dan andere jongens. Hij zag eruit als een soort Atari-kid, alsof hij alleen maar computerspelletjes speelde, met zo’n baggy broek, niet-standaard. Dat vond ik heel aantrekkelijk.”

T: “Bij Bart viel ik meteen op z’n blauwe ogen en zijn bos met krullen. Ik vond hem erg knap, maar veel te jong. Hij kwam uit Tilburg en ik woonde in Zandvoort, dus ik dacht: laat maar zitten. Ik had net zo’n Nokia telefoon en heb hem toch mijn nummer gegeven.”

B: “Toen we elkaar voor de tweede keer ontmoetten sprong de vonk echt over. En hij ziet er nog steeds sexy uit, vooral z’n grijze haar.”

T: “Ik vind Bart sterk en stabiel. Hij is ook erg zorgzaam, dat voelt heel speciaal.”

B: “Dat onze relatie al zo lang goed gaat, komt door meerdere dingen. We hebben allebei drukke banen, willen goed zijn in ons werk, er goed uitzien, goed voor onze hond Veran zorgen, en we vinden het allebei belangrijk dat het huis altijd schoon en opgeruimd is. Het is belangrijk dat je de ander ruimte geeft en af en toe ook accepteert dat je daardoor misschien wat minder tijd voor elkaar hebt.”

T: “Ik vind humor belangrijk in een relatie en dat zit bij ons goed. Dat is volgens mij ons geheim.”

“een opgeruimd en schoon huis is voor ons extreem belangrijk”

Al sinds het begin van hun relatie hebben Thierry en Bart honden gehad. Nu is daar al vijf jaar hond Veran.

B: “Veran brengt ons rust en regelmaat. We hebben de plicht om op tijd op te staan, wandelingen te maken en om te zorgen dat we op tijd thuis zijn. Het geeft ons routine, en daar gaan we allebei goed op, omdat we best wel dynamische levens hebben.”

T: “Een van mijn hobby’s is poetsen. Een dag niet gepoetst is een dag niet geleefd!” 

B: “Het is voor ons extreem belangrijk dat ons huis opgeruimd en schoon is. Daarin vullen we elkaar ook aan. Ik ben wat meer van het opruimen, zorgen dat alles recht staat. Ik word al hysterisch als er een schoen scheef staat.”

T: “Het is wel een extra uitdaging om het huis lekker schoon te houden als je een hond hebt. Dan is het wel fijn om een stofzuiger te hebben die dit makkelijker maakt.”

B: “Vooral met slecht weer in de herfst. Soms komt Veran binnen na een wandeling, dan heeft hij in de modder gelopen. Als hij zichzelf dan uitschudt zit alles echt op het plafond. Of hij loopt met z’n zwarte poten over het kleed, gaat nog even op de bank zitten en kijkt je dan heel lief aan.”

T: “Hij maakt alles vies, en hij mag ook overal komen. Dus álles wordt gepoetst. Ik vind stofzuigen een fijne bezigheid. Ramen lappen ook, en ik reinig de vloeren ook graag. Stofzuigen doen we dan ook elke dag, dweilen twee keer per week, allebei met onze Dyson. Soms weet ik niet van ophouden.”

T: “Mensen vragen weleens of ik smetvrees heb, maar dat is absoluut niet zo. Het mag best vies worden, anders heb je niks om te poetsen! Daarbij is het superhandig dat we een apparaat hebben waarmee we de vloer kunnen stofzuigen én dweilen. Dat scheelt tijd. Het is gewoon fijn als je op de bank zit, rondkijkt en ziet dat alles opgeruimd en schoon is. Daar word ik extreem gelukkig van.” 

dyson v15s detect submarine

Thierry & Bart’s schoonmaakgeheim: de Dyson V15s Detect Submarine. Deze alles-in één wet en dry draadloze stofzuiger past perfect bij hun drukke leven voor het schoonmaken van het hele huis. Het kan eenvoudig worden omgezet in een handstofzuiger voor auto’s, tapijten, huisdierenbedden en matrasreiniging, zodat ze efficiënt een diepe reiniging van het hele huis kunnen bereiken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: samen van het leven genieten.

Voor Thierry & Bart draait het niet alleen om het verwijderen van vlekken en vuil, maar om het behoud van een schoon en gezellig thuis voor henzelf en hun trouwe viervoeter Veran. Met de roterende dweilborstel kunnen ze moeiteloos gemorste vloeistoffen en kleine ongelukjes op harde vloeren aanpakken, en in tegenstelling tot een dweil en emmer reinigt de Dyson V15s Detect Submarine altijd met schoon water, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze altijd een hygiënisch thuis behouden.

De klitvrije technologie pakt het huisdierenhaar van Veran rondom het huis aan, de verlichting op de vloerzuigmond voor harde vloeren zorgt ervoor dat ze geen plekjes missen tijdens het stofzuigen en de roterende dweilborstel is slim ontworpen om precies de juiste hoeveelheid water te leveren, zodat ze hun vloeren grondig kunnen reinigen zonder ze doorweekt achter te laten.

Kortom, voor Thierry & Bart is de Dyson V15s Detect Submarine een handig alles-in-één apparaat die hen helpt om hun huis efficiënt schoon te houden. 

Powered by Labrador CMS