Yassss queen!

Ada Vox blaast de jury van American Idol omver

Katy Perry onder de indruk van drag queen Ada Vox

Leestijd: < 1 min

Vijf jaar geleden deed Adam Sanders mee aan American Idol, maar schopte hij het niet ver. Dit seizoen keert hij terug als drag Queen Ada Vox. Juryleden Katy Perry en Lionel Richie weten niet wat ze horen. Hier de beelden!

In 2013 deed Adam Sanders mee aan de voorronden van American Idol. Hij haalde weliswaar de uitzending, maar de jury stemde hem weg. Nadat zijn auditie op tv was uitgezonden, kreeg Adam via social media allerlei narigheid over zich heen: mensen vonden hem dik en scholden hem uit.

Vijf jaar later keert Adam terug, maar in een totaal andere gedaante. Met een weelderige pruik, een andere stem en een enorme dosis power liet Adam als Ada Vox de jury – die bestaat uit Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan - een geheel eigen interpretatie horen van House of the Rising Sun.

Verbluft
Katy Perry rende enthousiast af op Ada, terwijl de heren vol bewondering, maar ook enigszins verbluft achter hun desk bleven zitten. Of Adam door is als Ava? Dat zie je hier:

Overigens is Ada Vox niet de eerste drag queen die meedoet aan een Idols-achtige talentenshow. Courtney Act deed mee aan Australian Idol en voor The Voice of Holland gaf Ferry de Ruiter een optreden weg in drag. Hij zong het van Aretha Franklin bekende nummer A Natural Woman.

Bron: GayStarNews

Powered by Labrador CMS