Actie: Help jij Sharmila verhuizen naar een toegankelijke woning?

Leestijd: < 1 min

Sharmila is een Indonesische transgender vrouw en activiste. Ze is invalide en zit daardoor vast in haar huis op de bovenste verdieping. Via GoFundMe vraagt ze om hulp zodat ze kan verhuizen. Help jij haar aan een toegankelijke woning?

Sharmila is een Indonesische, transgender vrouw en activiste uit Amersfoort en coacht mensen met hun genderexpressie. Ongeveer twee jaar geleden werd ze gediagnosticeerd met meerdere chronische ziektes, maar de laatste tijd worden haar symptomen steeds erger. Via het GoFundMe-platform vraagt zij nu om financiële hulp zodat ze kan verhuizen naar een nieuwe toegankelijke woning. 

Twee steile wenteltrappen

Sharmila’s symptomen beïnvloeden haar energieniveau, spierkracht en vooral haar uithoudingsvermogen. Momenteel woont ze in een studio op de bovenste verdieping met twee steile wenteltrappen en zonder toegankelijkheid hulpmiddelen. Hierdoor zit zij vaak vast in haar huis in bed. 

Sharmila: “That is why I’m asking for your help. I’m working on finding a new, accessible place to move into together with my friend Jasmijn. She is going to move in with me so I can receive extra support and care on days where my symptoms are really bad.”

Doe mee en doneer

Het streefbedrag van de campagne is € 5.500,- en zal gebruikt worden om een deel van de borg te betalen, de verhuiskosten te dekken en te investeren in een aantal toegankelijkheids- en mobiliteitshulpmiddelen. 

Bekijk de campagne hier en doneer!

Powered by Labrador CMS