7x heerlijke huwelijk hotspots

Leestijd: < 1 min

Winq zocht en vond zeven unieke locaties waar je – soms heel letterlijk – in het huwelijksbootje kunt stappen.

Trouwschip Bounty

Stap letterlijk in het huwelijksbootje en geef elkaar al varend het jawoord op dit romantische trouwschip. De Bounty heeft een binnen- en buitenbar, barbecueën aan boord behoort tot de mogelijkheden, net als een chique diner dat wordt uitgeserveerd door de crew. Wil je muzikale begeleiding tijdens je zeiltocht? Dan huur je een dj in, of als je dat liever hebt: een swingend jazzorkest. De Bounty heeft een vergunning om een huwelijk te voltrekken in Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad.
Meer info: trouwschip.nl

Trouwschip Bounty
Trouwschip Bounty

Kasteel Wijenburg

Zin in een sprookjeshuwelijk op een echt kasteel waar jouw prins of prinses op een wit paard de tuin komt binnenmarcheren? Vanuit een torenkamer daal je de trappen af terwijl je aanstaande op je wacht met een boeket. De gasten wachten je op in de Blauwe Salon, om vervolgens naar het eeuwenoude kerkje te wandelen waar jullie elkaar de liefde verklaren. Met een diner in de Heerensalon, waarna het feest kan losbarsten in een heuse Ridderzaal, is het plaatje compleet. Kan allemaal, op deze historische trouwlocatie.
Meer info: kasteelwijenburg.nl

Kasteel Wijenburg
Kasteel Wijenburg

Korenmolen Princenhage

Een oeroude, gerestaureerde korenmolen die van alle moderne gemakken is voorzien, dat is de Korenmolen Princenhage in Breda. De eeuwenoude muren zijn gecombineerd met moderne elementen en de korenmolen kan worden ingericht met een standaard inrichting. Maar dat hoeft niet: wie weet heb jij zo je eigen ideeën over de styling van je bruiloft. Voor de mensen van de Korenmolen Princenhage gaat geen zee te hoog. Er zijn meerdere zalen voor een stijlvol diner en een feest om helemaal los te gaan.
Meer info: trouwen.wizardevents.nl/trouwlocatie-korenmolen-princenhage-breda/

Korenmolen Princenhage
Korenmolen Princenhage

Forteiland Pampus

Een onbewoond eiland heeft iets ultiem romantisch. Een plek helemaal voor jezelf, zonder andere mensen, behalve alle vrienden en familie die je hebt uitgenodigd. Forteiland Pampus ligt voor de kust van Amsterdam. Op het midden van het eiland doemt een rond dak op, waaronder een mysterieus negentiende-eeuws fort schuilgaat, dat perfect is als trouwlocatie. Pampus biedt plek aan slechts drie bruiloften per jaar, dus wees er snel bij.
Meer info: pampus.nl

Forteiland Pampus
Forteiland Pampus

De Machinist

Een oude machinistenschool in de Rotterdamse haven biedt het perfecte, industriële decor voor een trouwerij. De oude kantine is omgevormd tot een sociëteit en vormt nu de setting om elkaar het jawoord te geven. De raampartijen bieden uitzicht op de Coolhaven en je voelt de grandeur vanwege de ruim vier meter hoge plafonds. Door de vele zalen in het pand is het mogelijk naast de trouwceremonie ook het diner en het feest hier te organiseren.
Meer info: demachinist.nl

De machinist
De machinist

Beachhouse Nius

Trouwen met je voeten in het witte zand, dat kan bij Beachhouse Nius in Zandvoort. Het paviljoen is het hele jaar geopend. Dus trouw je in de zomer in de open lucht met de ruisende zee op de achtergrond, ’s Winters schaar je je met je eega in spé en de rest van je gezelschap rond de open haard, met op de achtergrond de schuimende golven. Nius is net als alle andere Hot Spots op deze pagina’s een officiële trouwlocatie. Ze zijn net klaar met verbouwen, dus wie weet ben jij de eerste die hier de dag van zijn leven viert.
Meer info: facebook.com/niusbeachhouse

Beachhouse Nius
Beachhouse Nius

Ouwehands Dierenpark

Worden de gorilla’s in Ouwehands Dierenpark de getuigen op jouw huwelijk of gun je de zwemmende ijsberen die eer bij het ijsberenterras? Maak een fotoreportage met de wereldberoemde panda’s op de achtergrond, terwijl de crew van het dierenpark je gasten vermaakt. Of laat een gids je gezelschap rondleiden door het park, tijdens een wandeling van ongeveer anderhalf uur. ’s Avonds gaat het feest gewoon door, want voor bruiloften is de dierentuin tot twee uur ’s nachts geopend.
Meer info: www.ouwehand.nl

Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark
Powered by Labrador CMS