Zet in je favorieten: het YouTube-kanaal LGBTQ Capital

Leestijd: < 1 min

Is het veilig voor lhbtq’s in Marokko? Op welke plekken moet je zijn in Amsterdam? En wat zijn de mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis? Het YouTube-kanaal LGBTQ Capital brengt regelmatig nieuwe video’s uit met als laatste onderwerp een gids voor een ideale coming-out.

Op het YouTube-kanaal LGBTQ Capital vind je video’s die informatief en educatief zijn. De makers bieden video’s over waar je veilig naartoe kunt reizen, waar je als lhbtq-kopppel veilig op huwelijksreis kunt gaan of waar lhbtq’s zich vrij kunnen bewegen.

Positief en begripvol

De makers willen mensen helpen met hun video’s, de discussie openen en mensen een positievere en begripvollere kijk geven op de lhbtq-gemeenschap.

LGBTQ Capital bestaat ruim vier maanden en er staan op dit moment 24 video’s online. Die variëren van de beste gaybars ter wereld, luxe all-inclusive resorts die lhbtq-vriendelijk zijn, een vooruitblik op de queer festivals van 2022, een compilatie van de mooiste huwelijksaanzoeken van gaystellen en de ultieme reisgids voor Amsterdam.

Coming-out

De meest recente video heeft als onderwerp de coming-out, met tips over hoe je jezelf accepteert en hoe je aan je vrienden en familie vertelt dat je gay, bi, queer iets anders bent.

Hier vind je het LGBTQ Capital-kanaal, met op deze pagina alvast drie video’s.

Powered by Labrador CMS