Win tickets voor voorpremière van nieuwe François Ozon-film 'Peter von Kant'

Woensdag 27 juli, Amsterdam

Leestijd: < 1 min

Vanaf 4 augustus is de nieuwe François Ozon-film Peter von Kant te zien in Nederland. Winq mag 'm ruim een week eerder vertonen aan trouwe lezers, tijdens een speciale voorpremière in Het Ketelhuis in Amsterdam. Vul het formulier uiterlijk woensdag 20 juli in om kans te maken op twee tickets!

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten, de winnaars zijn benaderd.

Peter Von Kant is een Franstalige film van François Ozon die is gebaseerd op de film van Rainer Werner Fassbinder, Die bitteren Tränen der Petra Von Kant, uit 1972. In zijn nieuwe adaptatie maakte Ozon van Petra een mannelijk personage, waardoor het verhaal een heel andere lading krijgt.

Verhaal

Dat verhaal gaat over de succesvolle regisseur Peter Von Kant die samenwoont met zijn assistent Karl, die hij slecht behandelt en vernedert. Dankzij de grote actrice Sidonie ontmoet hij Amir, een aantrekkelijke jongeman uit een bescheiden milieu. Peter wordt op slag verliefd op Amir.

Hij biedt hem aan zijn flat te delen en hem te helpen de filmindustrie in te komen. Maar als Amir internationaal is doorgebroken, is hij al snel met de noorderzon vertrokken en is het de hoogste tijd voor Peter om zijn eigen demonen onder ogen te komen.

Voorpremière

De film gaat in première op 4 augustus. Winq mag ruim een week eerder, op woensdagavond 27 juli om 19.00 uur in Het Ketelhuis in Amsterdam de film vertonen aan trouwe lezers. Jij kunt erbij zijn! Wil je kans maken op twee kaartjes? Vul dan het formulier hieronder in. Winq-abonnees krijgen voorrang.

Filmposter Peter von Kant
Filmposter Peter von Kant
Powered by Labrador CMS