Wil jij dezelfde stijl als Harry Styles? Kijk dan op deze Insta-pagina

Lekker shoppen voor 'Harry's Style'

Leestijd: < 1 min

Harry Styles’ outfits spreken regelmatig tot de verbeelding. De zanger draagt regelmatige opvallende pakken en zijn kleding heeft vaak een feminine touch. Queer baiting, zeggen sommigen. Maar laat die jongen toch lekker aantrekken wat-ie wil. Sterker nog: trek precies hetzelfde aan!

Op Instagram heeft een Harry Styles-fan uitgevogeld waar de zanger zijn kleding vandaan haalt. De stijl van Styles is op z’n minst eclectisch te noemen. Tijdens concerten draagt hij flamboyante pakken met enorme kragen en dito flares en is hij met accessoires behangen als shawls en handschoenen.

Harry's Closet

Met fotoshoots gaat Har helemáál los en schuwt hij hysterische baljurken, catsuits en groteske (nep-)bontjassen niet. Het instagram-account dat per outfit bijhoudt uit welke merken die bestaat, heet Harry Styles Fashion Archive, of ook wel Harry's Closet.

Ben je fan van Harry’s stijl? Dan kun je beter maar een dikke portemonnee hebben, want een beetje Gucci-blouse doet al snel zo’n duizend euro.

Vlooienmarkt

Het kán ook goedkoper. Zo staat er ook een simpele Nike-zwembroek tussen. En een beetje vrij associëren kan natuurlijk ook altijd: zo’n fake fur coat vind je vaak al voor veel minder op een vlooienmarkt of in een vintage winkel. Afijn, hieronder enkele voorbeelden van Harry’s Style.

Powered by Labrador CMS