Wensvaders-podcast: luister naar deel zes over familierecht

Leestijd: < 1 min

De podcastserie Wensvaders biedt informatie en verhalen over ouderschap. In de zesde aflevering interviewt Peter de Ruiter vader Kerry over de afgelopen jaren en spreekt vader Peter met Wilma Eusman, advocate familierecht.

In het zesde deel van de podcastserie Wensvaders is de tweeling Uta en Sounia 4,5 jaar oud. De meisjes praten al een aardig woordje mee, in drie talen. Vader Kerry komt opnieuw voor de microfoon, om nog een keer in het kort te vertellen hoe het is gekomen en gegaan en over de ervaring van de afgelopen jaren.

De familie is nu 'compleet', met uit Mexico draagmoeder Fabiola en biologische moeder Melissa plus aanhang, die ook in Nederland op bezoek is geweest.

Familierecht

Ook te gast in deze aflevering is Wilma Eusman, advocate familierecht, die veel minder-conventionele vormen van kinderen krijgen en opvoeden heeft begeleid. Zij spreekt onder meer over de verwachte wetswijzigingen omtrent draagmoederschap.

De gesprekken zijn opgenomen bij boekhandel Voorhoeve in Hilversum, in het kader van de Dutch Media Week van het Instituut voor Beeld en Geluid en de 200-urige podcastopname-marathon in dat verband.

Beluister hieronder de zesde aflevering van Wensvaders.

Coverbeeld: Kerry en Carsten

Powered by Labrador CMS