Laat je stem horen

Vul deze vragenlijst in om Europa bij de les te houden

Winq werkt samen met andere Europese lhbtq-media

Leestijd: < 1 min

De afgelopen jaren hebben ons eraan herinnerd dat er veel dingen zijn waarop we geen vat hebben, maar ook is duidelijk geworden, dat we niets meer als vanzelfsprekend mogen beschouwen. Hoewel er de afgelopen decennia enorme vooruitgang is geboekt op het gebied van lhbtq-gelijkheid, moet er toch nog veel werk worden verzet.

vragenlijst ELMA
vragenlijst ELMA

We raken vaak verstrikt in de dagelijkse druk van wat er in ons leven, in onze stad, in ons land gebeurt, maar we moeten ons ook bewust blijven van het grotere plaatje - ons bewust zijn van het leven van lhbtq-mensen in andere delen van Europa en de rest van de wereld.

Het nieuws kan vaak een beetje overweldigend aanvoelen - er zijn veel slechte berichten te melden. Maar door met elkaar samen te werken, door als gemeenschap samen te komen, kunnen we ons concentreren op de dingen die we wel in de hand hebben en kunnen we de kracht en veerkracht van de regenbooggemeenschap laten zien.

Winq werkt samen met queer publicaties in Europa om de stem van onze gemeenschap te laten horen.

Daarom gaan de lhbtq-mediapublicaties van Europa samenwerken. Om die gezamelijke stem te laten horen. Via onze eigen media maar zeker ook in de kranten en nieuwszenders van ons continent. We beginnen met een nieuw onderzoek. Alle lhbtq’ers in heel Europa worden uitgenodigd om deel te nemen. Invullen kost een paar minuten.

Vul de vragenlijst hier in.

De resultaten van de enquête kunnen we dan gebruiken om belangrijke punten onder de aandacht te brengen van politici in heel Europa. Om ervoor te zorgen dat de stem van onze gemeenschap wordt gehoord en gerespecteerd.

vragenlijst ELMA
vragenlijst ELMA
Powered by Labrador CMS