Vrijdag op Netflix: het derde seizoen van Sex Education

Bekijk hier de nieuwe trailer

Leestijd: < 1 min

Een strenge directeur die nieuwe regels opstelt, een verhouding tussen twee gay scholieren die op de proef wordt gesteld en een chlamydia-uitbraak die voor opschudding zorgt op de Moordale Secondary School. De nieuwe avonturen van Sex Education zijn te zien vanaf vrijdag 17 september, op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer.

Ook zo genoten van Gillian Anderson in The Crown? Daar was ze te zien als Margaret Thatcher, hier speelt ze de moeder van de ietwat onhandige Otis. Ze geeft als therapeut seksadvies en in het eerste seizoen van Sex Education liet zoon Otis zien dat de appel niet ver van de boom valt.

Korte metten

In seizoen drie staat een hoop op het spel. Er is een nieuwe directeur aangetreden die korte metten wil maken met de bandeloosheid die heerst onder de leerlingen.

Het moet maar eens afgelopen zijn met de seksuele escapades die min of meer onder haar ogen plaatsvinden. Een van de oplossingen die ze aandraagt (of oplegt): de invoering van een uniformplicht.

Trailer

En daar blijft het niet bij, zoals te zien is in de onderstaande trailer. Intussen blijven Otis, Maeve, Eric en Adam gewoon hun gang gaan, want het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.

Vrijdag op Netflix, hier alvast de trailer!

Powered by Labrador CMS