happy couple

Arvid en Evion

“Volgens mij stonden we binnen no-time met elkaar te zoenen”

Arvid en Edion zijn een happy couple

Arvid en Evion
Leestijd: 4 min

De 28-jarige Arvid leerde de 29-jarige Edion kennen via Tinder. Ze vertellen over hun relatie “De dag nadat ik hem vroeg of hij mijn vriendje wilde zijn, was een enorme domper.”

Edion: “We leerden elkaar kennen via Tinder, maar verder dan een kort gesprekje kwamen we niet.”
Arvid: “Jij was heel erg enthousiast en ik dacht dat het te mooi was om waar te zijn.”
Edion: “Ik gaf misschien iets te veel complimentjes.”
Arvid: “Later waren we nog een paar keer een match op Tinder en tijdens Utrecht Canal Pride zagen we elkaar voor het eerst in het echt.”
Edion: “Eerst vanaf een afstand, het was superdruk. Maar toen kwam jij naar mij toe en werd het erg gezellig.”
Arvid: “Volgens mij stonden we binnen no-time met elkaar te zoenen.”
Edion: “Die dag gingen we allebei weer naar onze eigen vrienden, maar ’s avonds spraken we af op Utrecht Centraal: we moesten allebei naar Amsterdam.”
Arvid: “Ik vroeg hem wat hij ging doen die avond, heel fout.”
Edion: “Nee! Jij vroeg of ik met je mee naar huis kwam!”
Arvid: “Haha, dat is ook zo… In Amsterdam stond mijn fiets aan de andere kant van de stad. Ik heb toen veertig minuten met jou achterop naar huis gefietst.” 

“Ik denk dat het ook belangrijk is om veel met elkaar te praten”

Edion: “Vervolgens zijn we twee weken lang bij elkaar geweest.”
Arvid: “We zaten echt enorm in een bubbel. Ik wilde je gewoon altijd bij me hebben. Na die twee weken waren we allebei op een festival bij Ruigoord.”
Edion: “We verloren al snel onze vrienden uit het oog en liepen hand in hand over het terrein. Op het eind lagen we in een tent te knuffelen en toen heb ik gevraagd of je mijn vriendje wilde zijn.”
Arvid: “De domper kwam de volgende dag: toen ging jij voor drie weken naar Curaçao. Drie weken lang huilen.”
Edion: “We hebben heel veel geappt en via FaceTime contact gehad. Toen ik na drie weken terugkwam, hadden we op Schiphol echt een Hello Goodbye-moment. In een hoekje stonden we te zoenen.”
Arvid: “Je hebt mijn ouders vrij snel ontmoet. Die kwamen na een paar weken al op bezoek. Je was meteen met mijn vader aan het kletsen en het ging eigenlijk heel goed.”
Edion: “Ik was wel een beetje zenuwachtig, maar het was direct gezellig. Ik heb erg leuke schoonouders. Jouw kennismaking met mijn ouders duurde wel twee jaar.”
Arvid: “Dat was afgelopen zomer, toen zijn we naar Curaçao geweest.”
Edion: “Ik vond het wel spannend, ik had nog nooit een jongen aan mijn ouders voorgesteld. Maar gelukkig had Arvid al contact met mijn moeder en zus via Facebook.”
Arvid: “Je wil ze toch al een beetje leren kennen. Het was heel bijzonder, want er was ook een familielid overleden. Dus ik ontmoette meteen de hele familie en dat zijn er heel veel.”
Edion: “We wonen nu nog samen in Arvids appartement, maar verhuizen binnenkort naar de Zuidas. Voordat we elkaar leerden kennen had ik me al ingeschreven voor een studio en toen we drie maanden samen waren, kon ik het kopen. We vonden het te vroeg om dat samen te doen, dus ik heb het gekocht, maar het voelt toch als onze woning.”
Arvid: “Je leeft er samen naartoe. We hebben samen een keuken en badkamer uitgezocht.”
Edion: “Het is wel klein, want het was de bedoeling dat ik er in mijn eentje zou gaan wonen. We zijn nu aan het kijken of we er toch een wandje in kunnen laten zetten, zodat we ook wat me-time hebben.”
Arvid: “Dat is wel belangrijk. Ik denk dat je dat in iedere relatie nodig hebt. In het begin vond ik dat wel lastig, ik wilde graag alles samen doen. Maar Edion heeft gelukkig op een gegeven moment aangegeven dat hij tijd voor zichzelf nodig had. Dat vond ik in het begin lastig, maar nu begrijp ik het. Je komt dan ook weer met nieuwe verhalen en avonturen thuis.”

Arvid en Edion in hun huis
Arvid (links) en Edion (rechts).

Edion: “Als jij thuiskomt, moet ik nu een half uur blocken om al je verhalen aan te horen.”
Arvid: “Ja, dat klopt wel, haha.”
Edion: “Ik denk dat het ook belangrijk is om veel met elkaar te praten.”
Arvid: “En af en toe daarvoor ook een moment in te lassen. We praten veel en hebben geen geheimen voor elkaar.”
Edion: “Daarnaast is het ook belangrijk om leuke dingen te blijven doen. We reizen veel en gaan vaak naar festivals in de zomer.”
Arvid: “Reizen doen we het liefst samen, maar we krijgen ook nieuwe hobby’s die we samen doen. Jij houdt ervan met onze auto te racen op het circuit in Zandvoort. In het begin hoefde dat voor mij niet, maar nu vind ik het ook steeds leuker.”
Edion: “Het leukste aan jou vind ik het gevoel dat ik van je krijg. Ik voel me altijd thuis en weet dat ik op je kan rekenen. En jouw minpunten? Daar moet ik even over nadenken hoor…”
Arvid: “Ik heb er wel een hoor.”
Edion: “Wat dan?”
Arvid: “Wat denk je!”
Edion: “Schoonmaken…?”
Arvid: “Je bent echt heel erg rommelig. Kleding gooi je zonder opvouwen terug in de kast en naast je bed staan vaak vijf mokken.”
Edion: “Maar heb je ook een pluspunt?”
Arvid: “Even denken… lastig… je bent heel enthousiast, altijd vrolijk. Je stapt zonder erover na te denken op vreemde mensen af en bent er direct vrienden mee. Dat rommelige heeft ook zijn charmes. Vorig jaar was je een paar dagen in Barcelona en toen bleef het huis opgeruimd. Toen merkte ik dat ik het miste om jouw spullen achter je kont op te ruimen.” 

Powered by Labrador CMS