Vier Sinterklaas met Dolly Bellefleur en een pretpakket vol leuke spullen

Win een overnachting in het Lloyd Hotel

Leestijd: < 1 min

Ter ere van Sinterklaas heeft Dolly Bellefleur, huisvriendin van het Lloyd Hotel, een feestelijke Llocal Box samengesteld. Boordevol lekkernijen, vrolijke verrassingen en guitige gedichtjes. Zo maak je van Pakjesavond een dolle Hakjesavond...

Dolly Bellefleur geeft samen met het Amsterdamse Lloyd Hotel een zogeheten Santa Dolly Llocal Box weg voor 47,50 euro per stuk.

Wat zit er allemaal in? 
Wat dacht je van Dolly hebbedingetjes zoals een frivole verjaardagskalender, een kleurplaat, een grappige surprise en een unieke koelkastmagneet met daarop een beroemde uitspraak van deze ‘beauty with brains’. Alleen de fine fleur heeft zo’n magneet op de koelkastdeur!

Wie zoet is krijgt lekkers
In de Llocal Box word je ook getrakteerd op allerlei lekkernijen die je op het heerlijk avondje kunt nuttigen. Zo krijg je van ons de ingrediënten én het recept om zelf bisschopswijn te maken. Verder stoppen we in dit speciale pretpakket huisgemaakte pepernoten en fudge van witte chocolade & pistachenoten. Ook de gezouten macadamia mix van De Nootzaak Gotjé is ter verhoging van de feestvreugde toegevoegd. Natuurlijk mogen Eberhardjes van Patisserie Holtkamp niet ontbreken. Dit hartvormige boterkoekje, als ode aan burgemeester Van der Laan, staat net als de naamgever, het Lloyd en Dolly voor verbinding. Laat liefde regeren!

Dolly’s beautygeheim
Benieuwd naar het beautygeheim van deze femme fatale? Dolly eet regelmatig een frikandel speciaal! Dus die benodigdheden vind je, inclusief een ondeugend gedichtje, ook in je box: frikandellen van  Slagerij Louman, broodjes vanmenno, ketchup en huisgemaakte mayonaise. Of een uitstekend vegetarisch alternatief: GRO oesterzwamballen die zijn gevuld met een ragout van oesterzwammen & knolselderij. Deze worden geserveerd met door de chefkok van het Lloyd gemaakte truffelmayo.

Win een overnachting in het Lloyd Hotel
Als kers op de taart: omdat we de verjaardag van de goedheiligman vieren zit er in elke box een lootje waarmee je kans maakt op een overnachting voor twee personen in het Lloyd Hotel!

Bestel nu deze bijzondere box (47,50 euro per stuk)
Bestellingen kun je tot en met 1 december voor 12.00 uur aan ons doorgeven via llocal@lloyd.nl. Laat je ons weten of je de box met frikandel speciaal of oesterzwamballen wenst? Je kunt de Santa Dolly Box afhalen op donderdag 3 december vanaf 14.00 uur.

Dolly geeft weg
Tussen 15.30 en 17.00 uur is La Bellefleur aanwezig om de box persoonlijk aan jou te overhandigen. Woon je niet in de buurt? We kunnen de box naar je woonadres sturen. De verzendkosten zijn 8,95 euro.

Kijk voor meer informatie op de website van het Lloyd Hotel.

Coverbeeld: Piek

Powered by Labrador CMS