Vier kerst met de queens van Drag Race Holland

Optredens via een livestream op tweede kerstdag

Leestijd: < 1 min

All You Need is Drag is de naam van de eerste internationale kerst-dragshow met de cast van Drag Race Holland. Alle deelnemers zullen niet eerder vertoonde optredens laten zien, via een livestream op tweede kerstdag. Koop hier een online ticket!

Deze kerst slaan diverse drag professionals de handen in een om een spectaculaire kerstshow neer te zetten. Op tweede kerstdag vindt All You Need is Drag plaats, met de volledige cast van Drag Race Holland seizoen 1.

Optreden
In het afgelopen jaar heeft de drag community van Nederland een bijzondere tijd doorgemaakt. De populariteit kreeg een explosieve groei doordat Drag Race Holland op Videoland was te zien, maar nadien konden de queens door de coronapandemie niet opgetreden voor hun grote schare fans. “En daar moet verandering ik komen”, stelt Danielle Jiskoot van The Drag Agency. “We moeten op nog talloze andere manieren het drag talent van Nederland een spotlight geven.”

All You Need Is Drag is een online evenement voor het hele gezin. Waar we voorheen met de familie naar een kerstvoorstelling zouden gaan, komt de voorstelling nu naar huis. Alle deelnemers van Drag Race Holland seizoen 1 zullen niet eerder vertoonde performances opvoeren en samenwerken met getalenteerde producenten, designers en choreografen voor een bijzondere show.

Tweede kerstdag
Het evenement vindt plaats op tweede kerstdag, 26 december 2020, om 21.00 uur is de show online te zien zijn voor iedereen die een ticket heeft gekocht via de www.thedragarmy.com. Op deze manier kan iedereen toch samen genieten van een spetterend einde van 2020.

Cast
Volledige line up van de show; Abby OMG, ChelseaBoy, Envy Peru, Janey Jacké, Madame Madness, Ma’MaQueen, Megan Schoonbrood, Patty Pam-Pam, Roem & Sederginne.

The Drag Army
The Drag Army is de organisatie achter All You Need is Drag: een collectief dat bestaat uit verschillende prominente Nederlandse en Vlaamse entertainmentprofessionals met sterke banden met de dragcommunity in Nederland en België.

Powered by Labrador CMS