Video: wat zit er in de tas van Joe Locke?

Hearstopper-acteur toont zijn persoonlijke bezittingen

Leestijd: < 1 min

YouTube staat vol interessante video’s, maar er komen ook filmpjes voorbij waarvan je op voorhand al weet: hier heb ik helemaal niks aan maar ik wil toch kijken waar het over gaat. Zoals deze videoserie van Vogue bijvoorbeeld, waarin sterren de inhoud van hun tas laten zien. Deze keer is de Dior-rugzak van Heartstopper-acteur Joe Locke aan de beurt.

Onlangs ging het tweede seizoen van Heartstopper in première op Netflix. Voor het Britse  Vogue Magazine was het de aanleiding om eens aan hoofdrolspeler Joe Locke te vragen of hij z’n rugzak wilde omkeren voor een draaiende camera. Dus kwam Joe van top tot teen in glitter gehuld naar de afgesproken locatie om te laten zien wat er zoal is te vinden in zijn tas.

Spulletje

Om te beginnen: een pet. Daarna volgt: een moisturizer. Dan trekt Joe tevoorschijn: een zonnebril waarmee hij op zijn Heartstopper-collega Kit Connor wil lijken, in diens rol in Rocketman om precies te zijn. Daarna: een fotocamera die hij meenam naar Italië. Vervolgens: een spulletje om in je haar te smeren. Dan: een ring van Cartier.

Verrassing en bonus

En zo zijn we op de helft van het filmpje gekomen. De tweede helft is een verrassing. Je ziet de video hieronder, met als extra bonus nóg een video maar dan met zijn tegenspeler Kit Connor.

Powered by Labrador CMS