Video: vier gays op leeftijd praten over… hun huisdieren

Leestijd: < 1 min

Daar zijn ze weer, de vier zelfbenoemde ‘Old Gays’. Deze keer vertellen Bill, Jessay, Robert en Mick over hun favoriete dieren en hun eigen huisdieren. Ze krijgen foto’s te zien van vroeger, en zie het dan maar eens droog te houden. Ontroerende beelden.

Bill, Jessay, Robert en Mick laten regelmatig hun licht schijnen over een bepaald thema (corona, eerste liefdes, eerste baantjes, coming-out, jeugd) of over bekende personen (Gus Kenworthy, Pabllo Vittar) of over tv (RuPaul’s Drag Race).

Deze keer gaat het over dieren. Huisdieren om precies te zijn. De heren krijgen foto’s te zien van vroegere huisdieren, die dus in de meeste gevallen al lang geleden zijn overleden.

Hoewel de mannen moeten lachen om hoe ze er vroeger uitzagen, pinken ze ook een traantje weg om de dieren die ze zijn ontvallen. En dan komt Bill met een heel verhaal over zijn haat voor katten. En een hond heeft-ie ook nooit gehoeven. Maar zelfs hij ontdooit als de producent van het filmpje ineens met een lading schoothondjes komt aanzetten.

Vertederend. Dat is het.

Powered by Labrador CMS