Video: Tom Daley laat weten wat hij eet in de opmars naar de Olympische Spelen

Leestijd: < 1 min

Daar is Tom Daley weer! Ooit maakte hij de ene YouTube-video na de andere, maar toen raakte hij verslaafd aan breien en kwam de klad er een beetje in. Nu is hij terug, en laat hij zien hoe hij weer in topvorm komt door zijn eetpatroon aan te passen. Wil jij worden zoals Tom Daley? Bekijk de volgende beelden dan goed!

Tom Daley won goud in tijdens de Olympische Spelen van 2020, die door corona pas in 2021 werden gehouden. Nu hoopt hij zich te kwalificeren voor de Spelen van 2024 in Parijs. Daarom traint hij nu intensief met andere schoonspringers, onder wie zijn vaste duikpartner Matty Lee. Ze zijn naar Mallorca vertrokken om weer in topvom te komen.

Geen zes koekjes bij de koffie

Bij een goede training hoort ook een goed voedingspatroon. Geen zes koekjes bij de koffie, maar precies uitvogelen hoeveel koolhydraten, vetten en proteïnen je binnen moet krijgen om spieren op te bouwen in het geval van de topsporter, of simpelweg op gewicht in het geval van zijn volgers.

Want in een nieuwe video deelt Daley tal van voedingstips, waarvan we er hier alvast enkele delen:

  • Tom drinkt veel water gedurende de hele dag, vanaf het moment dat hij opstaat
  • Tom roert collageenpoeder door zijn ochtendespresso
  • Tom ontbijt met een grote omelet met guacamole en een kom ontbijtgranen
  • Tom neemt na elke twintig minuten trainen een snack
  • Tom eet elke middag een appel

Zo, nu hoef je de video eigenlijk niet meer te bekijken. Doe toch maar wel, want naast handige tips van Daley zijn de beelden ook een lust voor het oog!

Powered by Labrador CMS