Video: Nikkie Tutorials doet de make-up van Måneskin-zanger Damiano

Leestijd: < 1 min

Damiano David won met zijn band Måneskin het Eurovisie Songfestival. Een dikke maand later ontmoeten hij en de rest van Måneskin Nikkie de Jager opnieuw. Nadat ze het festival presenteerde, heeft ze Damiano nu gevraagd voor haar laatste make-up tutorial.

Måneskin bestaat uit drie mannen en een vrouw. De opvallendste verschijning is zanger Damiano David, die niet vies is van een make-upje of een gewaagde outfit, zoals te zien is in de nieuwste aflevering van Nikkie Tutorials.

Mysterieuze look

De 22-jarige Damiano en zijn collega’s krijgen eerst allemaal vragen van Nikkie de Jager over hun nieuwe album, hun overwinning en over hun toekomstplannen.

Vervolgens pakt Nikkie haar kwasten erbij en gaat ze aan de slag met het (toch al prachtige) gezicht van Damiano. Terwijl Nikkie de zanger van een mysterieuze nieuwe look voorziet, vertelt hij honderduit over zijn jeugd, over zijn ontluikende carrière als professioneel basketballer en het besluit daarmee vroegtijdig te stoppen.

Het eindresultaat

Het eindresultaat valt de andere leden van Måneskin aanvankelijk tegen: mooi, maar Damiano heeft weleens méér make-up op zijn gezicht gesmeerd. Of het inderdaad mooi is geworden? Kijk zelf:

Powered by Labrador CMS