Video: gays op leeftijd reageren op ‘Wet Ass Pussy’

Leestijd: < 1 min

WAP? Wat is dat, een WAP? Onze favoriete gays op leeftijd krijgen voor het eerst de video te zien van Cardi B en Meghan Thee Stallion. Bill, Jessay, Robert en Mick weten niet waar ze aan beginnen en krijgen al snel door waar het lied over gaat…

“Nasty girl!” Dat is het eerste wat Jessay zegt als hij Cardi en Meghan in een berg levende slangen ziet liggen. En op de vraag wat er gebeurt in de video, reageert Mick: “A lot of booty boppin’.” De blik van Jessay spreekt boekdelen als hij de outfits van de dames bestudeert. “Wat een grote borsten!”

Even later zijn de heren het erover eens dat  de teksten verschrikkelijk zijn maar, wederom een uitspraak van Jessay, ‘the fashion is fabulous’. Maar wat betekent WAP nou eigenlijk? “Wild Ass Productions, aldus Bill. Jessay: “Whoop Ass People.” Dat blijkt dus ‘wet ass pussy’ te zijn. Bill: “O, daar heb ik weleens van gehoord.” “That’s nasty!” “Not if you clean it”

En zo gaat het nog een tijdje door. “Dit lied gaat over coïtus.” Tot slot laat Jessay zich nog verleiden tot een WAP-challenge, zoals je in het onderstaande filmpje kunt zien. Heerlijk weer, die beelden!

Powered by Labrador CMS