Video: gays op leeftijd proberen drugs en worden stoned

Leestijd: < 1 min

Gek eigenlijk, dat op het gebied van marihuana bepaalde staten in de VS vooruitlopen op Nederland. De zelfbenoemde ‘Old Gays’ nemen het er eens lekker van en steken gezellig een flinke joint op. Hoe valt dat? Je ziet het in deze video.

Daar zijn ze weer: Bill, Jessay, Robert en Mick. Onze favoriete gays op leeftijd zijn weer bij elkaar gekomen om over iets te praten of om iets te proberen. Deze keer heeft het productieteam bedacht dat het leuk is om ze een vette joint te laten roken en hun reacties te filmen.

Ervaringsdeskundigen

Wat blijkt: de heren zijn al jaren ervaringsdeskundige. Een van hen rookt al marihuana vanaf z’n twintigste en een ander kan het zich niet eens meer herinneren toen hij eraan begon.

Wel zeggen ze: wiet was vroeger voor echte ‘bad boys’. Maar dan vertelt Mick dat hij wiet rookte samen met een leraar van zijn opleiding. En dan gaat het beginnen. “Ik kan niet geloven dat het nu legaal is!”

Megasletterig

Het duurt niet lang voordat Jessay giert van het lachen, waarna de andere drie volgen. Het duurt niet lang voordat ze een vreetkick krijgen, maar dan begint de interviewer over seks: “Ja, ik ben wel eens zo high geweest dat ik moest huilen omdat de seks zo lekker was.” “En ik werd er megasletterig van.” “Ik wil nu seks met iemand!”

Hoe dat afloopt? Dat zie je in de onderstaande video.

Powered by Labrador CMS