Jeremy Pope voor Calvin Klein

Video en foto’s: zo ziet de nieuwe Pride-campagne van Calvin Klein eruit

Met acteur en zanger Jeremy Pope

Leestijd: 1 min

‘This is Love’ is het thema van de Pride-campagne van Calvin Klein. Jeremy Pope (bekend van de Ryan Murphy-series Pose en Hollywood) en Cara Delevigne zijn de prominentste gezichten, dit jaar. Bekijk hier de video en enkele foto’s.

Het is een traditie geworden: kledingmerken als Calvin Klein lanceren jaarlijks een Pride-campagne met een collectie die is toegesneden op het regenboogseizoen. Het thema van de Calvin Klein Pride 2024-campagne is ‘This is Love’.

Calvin Klein - Jeremy Pope
Calvin Klein - Jeremy Pope
Calvin Klein - Jeremy Pope
Calvin Klein - Jeremy Pope
Calvin Klein - Jeremy Pope
Calvin Klein - Jeremy Pope
Calvin Klein - Jeremy Pope

campagnevideo 

In de officiële campagnevideo is ‘100% Pure Love’ van Crystal Waters te horen. Wie zijn er allemaal te zien: Stella Maxwell, Janick Heilijgers, Tinglei Liu, Monet Lauren, Vinson Fraley, Greta Hofer, Diego Pasillas, Mauro van de Kerkhof en Charlie Knepper. Maar de prominentste gezichten zijn die van model en American Horror Story-actrice Cara Delevigne en van Jeremy Pope, die in twee andere series van Ryan Murphy was te zien: Pose en Hollywood. Ook was hij te zien in de film The Inspection. De campagne is gefotografeerd door Gordon von Steiner.

Jeremy Pope vertelt aan Out.com over de nieuwe Pride-campagne. “Het is een hoogtepunt in mijn eigen reis naar zelfliefde en zelfexpressie. Jaren geleden zouden angst en ongerustheid hebben overheerst wanneer ik op deze manier zo zichtbaar zou zijn. Wat zouden mensen over me denken of over me zeggen?”

 geëvolueerd en gegroeid

De acteur en zanger vervolgt: “Maar ik ben geëvolueerd en ik ben gegroeid. Ik heb moeilijke momenten meegemaakt en overleefd. Nu ben ik zo gelukkig dat ik mijn leven en de liefde wil vieren. Nu ben ik vastberaden en laat ik zien hoe zelfexpressie eruit ziet.

Calvin Klein doneert de opbrengst aan organisaties als Transgender Law Center en ILGA World. Kijk voor meer Pride-campagnefoto’s op CalvinKlein.nl.

Powered by Labrador CMS