Video: Dragqueens Trixie Mattel en Katya becommentariëren horrorfilms

Van The Witches en Scream tot Poltergeist

Leestijd: < 1 min

Het is bijna Halloween en naar goed Amerikaans gebruik betekent dat: lekker griezelen. Dragqueens Trixie Mattel en Katya hebben hun gruwelijkste outfit aangetrokken en bespreken samen bekende horrorfilms. Hier de beelden, en let op die tanden!

Voor Netflix nemen dragqueens Trixie Mattel en Katya regelmatig video’s op waarin ze series en films bespreken. Deze week verscheen er een speciale Halloween-editie, waarin ze films als Scream, The Witches en Poltergeist bespreken.

Sowieso is het leuk om fragmenten uit die horrorklassiekerss terug te zien, en al helemaal met het commentaar van de twee RuPaul’s Drag Race-alumni. Ze beginnen met The Witches, waarvan overigens binnenkort een compleet nieuwe remake verschijnt. Hier zie je de trailer.

Een week eerder deelden Trix en Kat al een video waarin ze de onlangs verschenen Netflix-serie The Haunting of Bly Manor bespraken. En dat is dan weer het vervolg op The Haunting of Hill House, of nou ja: niet echt een vervolg maar een compleet nieuw verhaal van dezelfde makers.

Hier de twee video’s onder elkaar.

Powered by Labrador CMS