Video: deze gays op leeftijd proberen een podcast te maken

“Ik ben nog van het analoge tijdperk”

Leestijd: < 1 min

Nu zelfs Albert Verlinde een eigen podcastserie heeft, ontkomen de zogeheten Old Gays er ook niet meer aan: Bill, Jessay, Robert en Mick gaan er ook eentje maken. Voor Grindr, wel te verstaan. Ze krijgen les van Patrick, Monique en Chester, die de heren over de drempel moeten zien te krijgen: “Ik ben nog van het analoge tijdperk.”

De podcast is niet meer weg te denken. Er komen wekelijks nieuwe ideeën bij, zoals die van Don Diablo met Gordon of de podcastserie die Albert Verlinde maakt over Topstukken van culturele instellingen.

Experimenteren
Ook de vier ‘Old Gays’ zijn aan het experimenteren geslagen. Ze krijgen hulp van het team van de Grindr-podcast The Rear View, dat bestaat uit copywriter Patrick, dragqueen Monique Heart en Chester, die ‘queer en praktisch dakloos’ is. O, en Jay doet ook mee, een stand-up comedian uit New York.

Omdat de podcast in opdracht van Grindr is gemaakt, gaan de vragen die de gays op leeftijd moeten beantwoorden voor een deel over seks. Wie van de vier heeft weleens een seksdroom gehad over de andere drie? En wie heeft er weleens poppers gebruikt?

Buikspieren
Uiteindelijk blijkt de podcast vooral een excuus om aan Jay te vragen of hij z’n buikspieren wil laten zien. En zo kabbelt het nog een tijdje voort. Best vermakelijk, maar het is misschien maar beter dat ze het bij deze ene keer houden.

Powered by Labrador CMS