Video: binnenkijken bij… Troye Sivan

De zanger leidt je rond in zijn mansion vol kunst

Leestijd: < 1 min

Troye Sivan kan niet alleen mooi zingen, hij draait zijn hand ook niet om voor een fraai interieurontwerp. In een video leidt hij zijn bezoekers rond in zijn Victoriaanse villa in Melbourne, waar je struikelt over de mooie spullen en dat volhangt met kunst. Hier de beelden!

Vakblad Architectural Digest neemt regelmatig een kijkje bij de sterren thuis. Deze keer brengt het magazine een bezoek aan Troye Sivan, die een prachtig huis heeft in Melbourne, Australië.

Troye woont in een Victoriaanse villa die tot 1970 in gebruik was als een fabriek en in dat jaar is getransformeerd in een woning. Voor de inrichting van zijn huis werkte Troye samen met interieurontwerper David Flack, die zorgde voor een pretentieloze inrichting die tegelijkertijd heel rijk aandoet.

Smaak heeft Troye zeker, zoals hij laat zien in de onderstaande video, waarin hij de kijkers in zo’n twaalf minuten zijn hele huis laat zien.

Leuk detail: Troye verzamelt homo-erotische boeken en fotoboeken, zo laat hij op een gegeven moment zien. Hij houdt een boek in beeld, getiteld Hotels of Pyongyang, dat volstaat met dit soort geweldige foto's.

Powered by Labrador CMS