Very Vintage: stewardessen stand-up met Pam Ann

KLM moet het ontgelden, maar is lang niet de enige...

Leestijd: < 1 min

Het is alweer een tijdje geleden dat de Australische comédienne Pam Ann in Nederland optrad met haar geweldige stewardessen-act. In haar show gaf ze het vliegtuigpersoneel van KLM er behoorlijk van langs, met hun polyster knetterpakken. Bekijk hier de leukste fragmenten terug waarin ze tekeergaat tegen verschillende vliegtuigmaatschappijen.

Naast KLM waren ook de luchtvaartmaatschappijen Emirates en Qantas niet veilig voor de vileine opmerkingen van Pam Ann, die haar naam uiteraard dankt aan de teloorgegane luchtvaartmaatschappij Pan Am.

Caroline Reid voert al jaren een act op als de hilarische stewardess Pam Ann. Gekleed in een uniform met bijpassend hoedje gaat ze tekeer over het gebrek aan een eerste klas in de toestellen van KLM, de dikke dijen van de stewardessen die tegen elkaar schuren in hun blauwe polyester broekpakken.

Gemeen? Ja. Maar ook grappig. En zo maakt Pam Ann ook gehakt van Emirates, Qantas, Air France, JFK, EasyJet, British Airways en Virgin Atlantic. Hier een aantal leuke fragmenten uit de shows van Pam Ann.

Powered by Labrador CMS