Very Vintage: Joan Rivers ontmoet Bianca Del Rio

Met vuige roddels en snoeiharde grappen

Leestijd: < 1 min

Vlak voor haar verscheiden in 2014 was presentatrice en comédienne Joan Rivers een online talkshow gestart vanuit haar slaapkamer, met als titel In Bed With Joan. In aflevering 71 kwam Bianca Del Rio op bezoek. Hier de beelden!

Het format van In Bed With Joan is simpel doch doeltreffend, zoals je vorige week al hebt kunnen zien in deze rubriek, waarin we de aflevering met RuPaul bespraken. Iemand zit verstopt in de kledingkast van Joan, die zelf al op haar bed zit te wachten tot haar gast tevoorschijn komt. Verrassing!

Pyjama

Waar RuPaul vorige keer nog in een kostuum zijn entree maakte, heeft Bianca het beter begrepen: ze draagt een outfit met een hoodie die verdacht veel wegheeft van een pyjama.

De aflevering is gemaakt vlak nadat Bianca RuPaul’s Drag Race had gewonnen. Ze vertelt dat ze Ru nog niet kende voordat ze aan de race begon. Dan vertelt ze dat ze zonder make-up en kapsel ‘just as hateful’ is.

Just as hateful

Joan wil vervolgens weten waar haar naam vandaan komt: Roy, zoals ze heet als ze niet in drag is, vertelt dat een vriendin zei dat ze op een Bianca leek, en dat bleek later een pas daarvoor overleden vriendin van die vriendin. “Maar mensen hebben me vaker verteld dat ik de natuurlijke look heb van een lijk.”

Onder het genot van een goed glas Jesus juice praten Joan en Bianca over social media (Joan: “Alle berichten die beginnen met ‘Dear Cunt’ sla ik over.” Bianca: “Iemand uit Guatemala had commentaar op mijn wimpers. Ik heb meteen mijn abonnement op Unicef gecanceld – zij krijgt geen water meer van mij.”) en over hoe het is om je penis af te tapen (‘Mijn pik zit onder mijn pruik, daarom heeft die zoveel volume en vandaag ben ik extra opgewonden dus is mijn haar nóg hoger.”).

Conchita Wurst

Dan vertelt ze welke klanten in haar winkel aardig waren (Patti Lupone en Angela Lansbury) en wie zich gedroegen als een bitch (Raquel Welch). En zo keuvelen en roddelen ze nog even door, onder meer over Conchita Wurst. Over wie Joan niet bepaald positief te spreken is… Verder volgen er nog een paar snoeiharde seksgrappen over haar oom en Justin Bieber.

Bekijk hier de aflevering van In Bed With Joan met Bianca Del Rio.

Powered by Labrador CMS