Very vintage: het geheime leven van Hollywood-acteur Tab Hunter – en zijn liefdesaffaires

en wie zorgde voor een onverwachte, glorieuze comeback?

Leestijd: 1 min

Tab Hunter was een van de grootste heartthrobs in Hollywood. In de jaren vijftig werd hij ontdekt toen hij als boerenjongen paardenmest stond te scheppen. Hij zette de harten van velen in vuur en vlam met zijn mooie gezicht en nog mooiere lichaam. Maar toen duistere machten zijn grote geheim wilden onthullen, dreigde Hunter volledig uit beeld te verdwijnen. Tot hij een glorieuze comeback maakte. Bekijk hier het levensverhaal van dit internationale sekssymbool.

Film- en tv-deskundige Matt Baume richt in zijn YouTube-video’s de spotlights deze keer op de geheimen van Tab Hunter, een Hollywood-acteur die doorbrak in de jaren vijftig. Hij werd ontdekt toen hij als boerenjongen paardenmest stond te scheppen en zette de harten van velen in vuur en vlam, met zijn mooie gezicht en nog mooiere lichaam – zoals Baume het omschrijft in de tekst onder zijn video.

Internationaal sekssymbool

Hunter bouwde een carrière op door keer op keer een macho man te spelen die de vrouwen om zijn vinger windt. Maar achter dit zorgvuldig gecultiveerde imago van boerenjongen die opkom tot internationaal sekssymbool ging een groot geheim schuil. Net als veel andere Hollywood-acteurs mocht niemand weten dat Hunter eerder een men’s man was dan een ladies man.

Glorieuze comeback

Een gewetenloze agent spande samen met een tabloid om het geheim van Hunter wereldkundig te maken. Op het hoogtepunt van zijn roem viel de carrière van Hunter in duigen en had hij het liefst helemaal willen verdwijnen – totdat hij werd gered door een van de meest onwaarschijnlijke figuren. Die ervoor zorgde dat Hunter uiteindelijk een van de grootste comebacks maakte in de geschiedenis van Hollywood.

Bekijk hier de video van Matt Baume – getiteld The Secret Life and Loves of Tab Hunter.

Powered by Labrador CMS