Very vintage: die keer dat Grace Karens seksfilm had ontdekt

“You filthy little piggy!”

Leestijd: < 1 min

Het YouTube-kanaal van Will & Grace blijft maar geven. Deze keer delen ze het fragment waarin Grace haar assistent confronteert met een oude film waarin Karen te horen is als dominatrix. “You filthy little piggy!”

Grappig hoe dat gaat. Dik drie jaar na het verscheiden van Will & Grace is het YouTube-kanaal van deze sitcom nog altijd zeer actief. Wekelijks verschijnen er nieuwe compilaties en fragmenten die Will, Grace, Jack en Karen in het zonnetje zetten.

Pikant verleden

Deze keer staat een fragment centraal waarin Grace ontdekt dat Karen een rol speelt in een zogeheten ‘adult film’. Oftewel: de nietsnuttende assistent van de modeontwerpster heeft een behoorlijk pikant verleden…

Het is een van de leukste scènes uit de geschiedenis van Will & Grace, mede doordat je alleen via het geluid meekrijgt in wat voor film Karen heeft meegespeeld. Wanneer Grace het fragment afspeelt, stikt Karen bijna in haar poederdoos: “You filthy little piggy!”

Fles drank

Eerst ontkent Karen alles, maar wie anders heeft er zo’n stem als zij? Dan zet Grace de tape weer aan: “What’s going on honey, what’s happening, why aren’t you licking that floor?” Vervolgens lijkt het alsof Karen uit het raam van Graces kantoor dreigt te springen omdat ze het niet langer aankan. Maar uiteraard heeft ze gewoon een fles drank koudstaan.

Hoe het afloopt? Dat zie je hieronder!

Powered by Labrador CMS