Very vintage: de grappigste / mooiste commercials met Cher

Leestijd: < 1 min

Cher met een gothic pruik die een spa aanprijst, een infomercial van een half uur waarin ze allerlei haarproducten verkoopt of een reclame voor haar eigen parfum: in haar zestig jaar omvattende carrière heeft de zangeres nog nét niet haar eigen kont verkocht. Hier de grappigste, mooiste of gekste commercials met Cher.

Balmain

Laten we beginnen met twee recente commercials. Hier maakte Cher reclame voor een speciaal voor Balmain ontworpen Blaze Bag, waaraan ze zelf ook haar eigen steentje aan heeft bijgedragen. Let op haar waanzinnige latex outfit.

Gap

Een jaar of vijf geleden zette kledingmerk Gap Cher in voor een gezongen commercial. Samen met rapper Future, waarbij de twee een opmerkelijke combinatie vormen.

Mac

Voor cosmeticamerk Mac dagen Cher en rapper Saweetie elkaar uit.

Lori Davis

Voor een of ander Amerikaans koopkanaal presenteert Cher een informercial waarbij ze een complete haarproductenlijn van Lori Davis aanprijst. Best knap dat Cher, die allang heeft bewezen over humor te beschikken, op geen enkel moment in de lach schiet.

Closer To The Truth

Oké, dit is misschien een beetje te makkelijk, want hier maakt Cher gewoon reclame voor haar eigen album. Maar kijk eens naar die prachtige pruik van krantenpapier? En die rode, die superstatisch is? Fantastisch!

Equal Zero-Calorie Sweetener

Nee, Equal staat niet voor gelijke rechten, maar is de naam van een suikervervanger in een papieren zakje. Niet bepaald een glamoureus product, maar Cher weet het toch te verkopen.

Eau de Couture

“Zonder parfum voel ik me niet volledig aangekleed.” Zo is dat. Geweldige naam ook, voor een geurwatertje.

Spa Ad

In een superstrak fitnesspakje laat Cher zien hoe fit ze is. Met dank aan deze spa in Los Angeles.

Jack LaLanne Health Spa

Niet lang na de vorige commercial knipte Cher haar haar kort en ging ze voor ‘stoer’. Daar hoort natuurlijk ook een gepaste commercial bij.

Holiday Spa

Kennelijk had Cher geen concurrentiebeding hoeven ondertekenen, want dit is voor weer een andere spa.

Spa Commercials Master Tape

Er is zelfs een Master Tape waarop al Chers spa-commercials uit de periode 1981 – 1989 zijn verzameld. Let op haar dramatische gothic pruik in het begin. In het overzicht zijn ook nog wat parfumcommercials verstopt.

Ugg’s

Voor Ugg’s nam Cher eerder dit jaar een video op waarin ze allerlei diepzinnige wijsheden deelt. En haar liefde voor de ugg. Ugh.

Uninhibited

En tot slot deze commercial uit 1988 voor Chers eigen eau de toilette, Uninhibited.

Powered by Labrador CMS