Very vintage: de 25 grappigste scènes uit Will & Grace – door jullie gekozen

Will & Grace bestaat 25 jaar (!)

Leestijd: < 1 min

Dankzij het YouTube-kanaal van Will & Grace gaat deze sitcom nooit verloren. Keer op keer krijgen de fans een nieuwe video voorgeschoteld met hoogtepunten. Deze keer een extra lange van een half uur, met de 25 grappigste scènes uit de show, door de kijkers gekozen.

The votes are in, honey! Het is precies 25 jaar geleden sinds Will & Grace van start ging. De serie, die draait om het bevriende koppel Will Truman en Grace Adler dat samenwoont, Wills beste vriend en buurman Jack en Graces veel te rijke assistente Karen, zat boordevol grappen maar was ook baanbrekend: Will was gay, net als Jack. Door de jaren heen tackelde de serie allerlei issues rond discriminatie, coming-out, werk- of familliegerelateerde kwesties, noem maar op.

De serie kreeg eind jaren tien een reboot die nog drie extra seizoenen heeft opgeleverd, maar op 23 april 2020 kwam er een definitief einde aan Will & Grace.

YouTube-kanaal

Sindsdien hebben de makers niet stilgezeten, want regelmatig verschijnt er een nieuwe compilatievideo op het officiële YouTube-kanaal. Ook wij hebben er al vaak over geschreven voor deze Very vintage-rubriek.

Deze keer hebben de kijkers beslist welke 25 scènes uit Will & Grace het grappigst waren. Onder de noemer ’25 Laugh Out Loud Moments – Voted for by YOU!’ zijn de populairste fragmenten in een video van bijna een half uur bij elkaar verzameld.

Britney en Cher

We beginnen met een overprikkelde jack die te veel koffie heeft gedronken en achterna wordt gezeten door Karen, gevolgd door de scène waarin Jack en Grace het dansje van Britney Spears’ ‘Oops, I Did It Again’ oefenen. Uiteraard komt Cher ook voorbij. En wie weet de beruchte ‘water-bh-scène’ met Grace nog? Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS