Troye Sivan gebruikt dating-app: waar knapt hij op af?

Leestijd: < 1 min

Zanger en acteur Troye Sivan heeft verteld dat hij een account heeft op de dating-app Hinge. Bij een match maakt hij het liefst zo snel mogelijk een afspraak ‘in real life’, als het al zover komt. Hij vertelt namelijk ook wanneer hij een match absoluut niet ziet zitten, dus waar hij op afknapt.

De belangrijkste tip van Troye Sivan op het gebied van dating-apps: spreek zo snel mogelijk met iemand af als het klikt. Waarom? “Omdat je met dating-apps de illusie hebt dat je aan het daten bent. Maar dat ben je helemaal niet, je zit namelijk in je eentje op de bank. Je kunt beter met iemand afspreken ‘in real life’. Dan heb je een echt persoon ontmoet en een connectie gemaakt met iemand.”

Ik moet rennen!

De Australische zanger vertelt over zijn ervaringen met dating-apps in de radioshow / podcast van Kyle en Jackie O op KIIS FM. Maar wat als het dan toch niet klikt? “Ik spreek het liefst af rond zes uur of half zeven ’s avonds, met de optie om daarna iets te eten met iemand als die persoon leuk is. En als het dan toch niet blijkt te klikken, zeg je gewoon: o wacht, ik moet nu weg, ik heb een eetafspraak met vrienden, ik moet rennen!”

De dating-app die Troye zelf gebruikt is Hinge, sinds de verveling toesloeg in de coronatijd. Een gemakkelijke start had hij niet: “Ik werd meteen geblokkeerd omdat ze dachten dat mijn profiel nep was. Nu heb ik een geverifieerd account, dus kan niemand me rapporteren en laten blokken.” Dus als je Troye op Hinge tegenkomt, is de kans groot dat je hier de zanger zelf te pakken hebt.

Nerveus

Tot slot vertelt Troye waarop hij afknapt. “Het zal nooit tot een match komen als ik niet weet wat iemand doet voor werk. Het maakt me niet uit wát iemand doet, maar op dating-apps kom je veel mooie mensen tegen die er niets over zeggen. Daar word ik nerveus van, dus maak ik geen connectie.”

Niet dat Troye nog heel actief is, op dit moment. “Hinge heb ik nog op mijn telefoon, maar ik gebruik het niet meer zo vaak. In het begin wel, de eerste twee weken was ik heel enthousiast en actief. Maar na een tijdje begon het een beetje als werk te voelen.”  

Powered by Labrador CMS