Troye Sivan deelt wat hij het belangrijkst vindt in een relatie

Leestijd: < 1 min

Deze week verschijnt Something to Give Each Other, het nieuwe album van Troye Sivan. De Australische zanger promoot het album met een serie interviews. Hierin vertelt hij over zijn grote liefde, zijn langst durende relatie en wat hij op nummer één heeft staan als belangrijkste aspect binnen een relatie.

In een recent interview met de Australische krant The Sydney Morning Herald beantwoordt Troye Sivan een aantal intieme vragen over zijn persoonlijke leven. Naast de band met zijn moeder en zijn zus vertelt hij ook dat zijn langste relatie viereneenhalf jaar heeft geduur. “Dat was met Jacob Bixenman en hij was heel belangrijk in mijn leven. We hebben de relatie in 2019 beëindigd. We zijn nog steeds vrienden en hebben een omgangsregeling voor onze hond, Nash.”

Humor

Ook vertelt Troye wat hij het belangrijkst vindt in een relatie. “Een gevoel voor humor vind ik belangrijk. Natuurlijk is aantrekkingskracht ook belangrijk, maar daar ben ik snel op uitgekeken. Er zijn veel mooie mensen op de wereld, maar iemand vinden die mijn beste vriend is en met wie ik echt kan lachen – dat vind ik het allerbelangrijkst.”

Tegen het einde van het interview vertelt de zanger/acteur over zijn kinderwens. “Op een dag zou ik graag kinderen willen. Met het idee van een huwelijk heb ik niet zoveel, maar op termijn wil ik zeker in een langdurige relatie terechtkomen.”

Video's

Op vrijdag 13 oktober verschijnt het nieuwe album van Troye Sivan, Something to Give Each Other. Hij bracht als twee singles uit die beiden vergezeld gingen van spectaculaire dansvideo’s. Die zie je hieronder.

Powered by Labrador CMS