Tom Daley wil mannen aan de make-up helpen

Nieuwe functie: beauty-ambassadeur voor cosmeticamerk Rimmel

Leestijd: < 1 min

Hij was al Olympisch winnaar, mensenrechtenactivist en eigenaar van zijn eigen online breiboetiek. Nu voegt schoonspringer Tom Daley daar nog een functie aan toe: hij wordt de eerste mannelijke beauty-ambassadeur voor het Britse cosmeticamerk Rimmel London.

Cara Delevingne en Kate Moss gingen de 28-jarige Tom Daley voor als ambassadeur voor Rimmel London. In een eerste campagne maakt de schoonspringer reclame voor een nieuwe foundation-lijn van het cosmeticamerk.

Na de aankondiging zei Daley tegen het Britse magazine GQ: “Het is interessant om te zien wat de reactie zal zijn nu Rimmel een man inzet voor haar campagnes, en ik hoop echt dat die positief zullen zijn.”

Dagelijkse routine

Ook zei Daley dat hij hoopt dat mannen door zijn inzet voor Rimmel beseffen dat make-up ook iets voor hen kan zijn. “Ik hoop dat ze make-up opnemen in hun dagelijkse routine, zonder de angst die velen er nu nog voor hebben.”

Hij vervolgde: “Het is ongelooflijk opwindend om te zien dat schoonheid steeds diverser en volledig inclusief wordt, ongeacht iemands gender.”

Ontwerper

Eerder lanceerde Daley een eigen, gebreide kledinglijn. Ook zei hij dat hij een carrière als ontwerper voor ogen te hebben nadat hij met schoonspringpensioen zal gaan.

Bron: Attitude

Powered by Labrador CMS