Terugkijken: Mariah Carey bakt Jimmy Kimmel een poets

Leestijd: < 1 min

Het ‘festive season’ is pas echt begonnen als Mariah Carey weer tevoorschijn komt om haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ naar de nummer één-positie te promoten. Deze keer stond ze plots met een kerstman in de slaapkamer van talkshowhost Jimmy Kimmel, om hem wakker te laten schrikken. Waarna ze aanschoof in zijn show. Hier de beelden!

Het is inmiddels een running gag in de talkshow van Jimmy Kimmel: terwijl de talkshowhost heerlijk op één oor ligt, vallen artiesten hem lastig in zijn slaapkamer. Mevrouw Kimmel heeft tot nu toe Rihanna, Britney Spears, Dua Lipa en Miley Cyrus hun huis binnengelaten, waarna die hem luid zingend wakker maakten.

Complete entourage

Deze keer was Mariah Carey aan de beurt. Ze had een hele entourage bij zich, onder wie een kerstman, een paar als elf verklede heren en iemand die zich had vermomd als Gingerbread Man. Zelf had Mimi ook een kerstpakje aan, plus een paar schoenen met enorm hoge hakken die gek genoeg geen geluid maakten op de trap naar de slaapverdieping.

En daar gingen ze, met z’n allen, de slaapkamer binnen van Jimmy Kimmel, op de muziek van The Dance of the Sugar Plum Fairy uit de Notenkraker Suite van Pyotr Ilyich Tchaikovsky, waarna Jimmy vroeg: “What time is it?” Mariah’s antwoord weet je natuurlijk al: “It’s Christmas Time!” Ze hoefde het niet eens te zeggen, want daar was haar grootste kersthit al.

Nummer één

Uiteraard was Mariah ook in de studio aanwezig, om een kwartier lang na te babbelen over de ‘prank’, ‘All I Want for Christmas’ dat ieder jaar op één staat en ook nog even over de memoires van Britney Spears. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS