Terugkijken: mannenkoppel danst Weense wals in Strictly Come Dancing

Leestijd: 1 min

De vonken vlogen ervanaf in Strictly Come Dancing, op BBC One. Wederom doet dit jaar een mannenkoppel mee aan de dansshow. Acteur Layton Williams ging afgelopen zaterdag in drag om samen met professioneel danser Nikita Kuzmin een Weense wals op te voeren op muziek uit de film Grease. Hier de beelden!

In een eerder seizoen van Strictly Come Dancing zagen we hoe John Whaite en Johannes Radebe zich eind 2021 naar de finale dansten. Dit jaar doet er wederom een mannenkoppel mee. Het gaat om acteur Layton Williams (bekend van theatershows op het Londense West End en de sitcom Bad Education) en zijn professionele danspartner Nikita Kuzmin.

Zwierige wals

In de derde aflevering van het 21e seizoen van Strictly Come Dancing was afgelopen zaterdag te zien hoe Kuzmin en Williams een zwierige Weense wals opvoerden op muziek uit de film Grease: ‘The Worse Thing I Can Do’. Williams had zich voor de gelegenheid gehuld in drag en samen speelden ze een scène na uit deze film. Williams speelde Rizzo, Kuzmin was Kenickie.

Ze scoorden een aardige 28 punten na beraad van de jury, maar op sociale media reageerden de kijkers razend enthousiast. Op X liet Williams weten hoe blij hij werd van al die fans en dat hij alweer uitkijkt naar aflevering vier.

Wat nog wel grappig is om te weten: Nikita Kuzmin heeft een relatie met een vrouw, de Australische TikTok-ster Charlie Backshall, die ook een podcast heeft over seks, genaamd The Hotline.

Dancing With The Stars

Zou leuk zijn als RTL4 ook weer eens uitpakt met Dancing With The Stars, zoals de show in goed Nederlands is genoemd. En dan uiteraard ook met koppels die niet louter bestaan uit M en V. 

Afijn, hier de beelden, plus de quickstep en de samba van Nikita en Layton uit de eerste twee afleveringen.

Powered by Labrador CMS