Terugkijken: Kylie Minogue bij Graham Norton

Leestijd: < 1 min

Afgelopen weekend was Kylie Minogue te gast bij The Graham Norton Show. Zie hier hoe ze samen met acteur en komiek Mawaan Rizwan haar ‘Padam Padam’-dansje demonstreert en hoe Graham haar in verwarring brengt, in drie hoogtepunten uit de show.

Kylie Minogue staat volop in de schijnwerpers nu haar single ‘Padam Padam’ is uitgegroeid tot een wereldhit en haar nieuwe album Tension net uit is. De eerste recensenten hebben het album laaiend enthousiast ontvangen. DIY Magazine gaf het zelfs een tien en schrijft: “Zonder enige pretentie bewijst Kylie hoe gemakkelijk ze muziek tot goud kan smeden en transformeren in een popcultuurfenomeen.” The Independent: “Zo voelt het luisteren naar Tension: 100 procent Whheeeeeee!”  The Telegraph: “Tension is het zestiende album van Minogue en behoort zeker tot haar beste.”

Exlusief interview

Winq had vorige week een exclusief interview met Kylie Minogue, dat in de eerstvolgende editie van het magazine is te lezen. Tevens siert de Australische zangeres de cover van het blad. Afgelopen weekend was Kylie bij Graham Norton te gast in zijn show, alwaar ze luchtig en losje meebabbelde met de andere gasten.

Een speciale klik had ze met acteur en komiek Mawaan Rizwan, die momenteel hoge ogen gooit met zijn sitcom Juice. Hierin speelt hij een jongeman die een relatie heeft met een andere man (een rol van Russell Tovey) en zijn chaotische Pakistaanse familie hieraan probeert te laten wennen.

Kylie en Mawaan voerden samen het inmiddels welbekende ‘Padam Padam’-dansje uit, tot hilariteit van de andere talkshowgasten. Bekijk hier een aantal fragmenten uit The Graham Norton Show, gevolgd door de complete aflevering (die door een anoniempje op YouTube is gezet en waarschijnlijk snel weer offline wordt gehaald).

Powered by Labrador CMS