Strictly Come Dancing: mannenkoppel Layton en Nikita jivet erop los

Leestijd: 1 min

Week zeven alweer van Strictly Come Dancing, waarin acteur Layton Williams en zijn professionele danspartner Nikita Kuzmin samen een pittige jive dansen in hun zilveren glittertanktops. Geen records deze keer, wel alle lof voor zoveel power.

Nikita Kuzmin is al jaren een van de vertrouwde gezichten van Strictly Come Dancing. Als professionele danser was hij in de voorgaande seizoenen steevast te zien met een vrouwelijke danspartner, maar dit jaar begeleidt hij voor het eerst een man: Layton Williams.

Williams is acteur en speelt voornamelijk in musicals in het Engelse West End. Hij heeft al behoorlijk wat podiumervaring, en het verwijt van sommige kijkers luidt dan ook dat hij daardoor een voorsprong heeft op de andere Bekende Britten die meedoen. Williams heeft echter nog nooit echt dansles gehad of ervaring opgedaan met klassieke dans, werpen andere kijkers tegen in de commentaren op YouTube.

Gewoon goed

Ze roemen het feit dat Williams gewoon goed is, waardoor Kuzmin ook beter tot zijn recht komt als danser.

Dan het jurycommentaar. Anton en Craig geven allebei een acht. Anton noemt hun jive ‘extraordinary’, maar noemt de side kicks te losjes. Craig sluit zich aan bij dat laatste. Shirley en Motsi hebben alleen maar positieve kritiek en geven allebei een tien. Shirley meldt dat de twee precisie en swing laten zien en Motsi noemt het optreden ‘one hell of a jive’.

Puntentotaal

Het puntenaantal van Williams en Kuzmin is 36 en daarmee eindigen ze als tweede, dit weekend. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS